И за да те ориентирам:DIGDOC 5,5.25 инчово,има всички възможни екстри,за които може да се сети човек,дори екзотични като HDD buffer overload.
Цена:39$ до България,след 2 седмици е тук,ако имам време ще има и ревю.
И за да те ориентирам:DIGDOC 5,5.25 инчово,има всички възможни екстри,за които може да се сети човек,дори екзотични като HDD buffer overload.
Цена:39$ до България,след 2 седмици е тук,ако имам време ще има и ревю.
какво разбираш под всички възможни екстри, може ли да ти регулира перките, не може, може ли да поддържа оборотите по зададена температура, не може, е какви екстри има, говорим за съвсем различни у-ва, струвами се че на всеки му е в главата у-ва от сорта на тоя digitaldoc или Asus Ipanel, а идеята екоренно различно, но явно не среща интерес тъй че няма да се реализира най-вероятно
)акто казах,всички възможни екстри,все пак тва е 5-та версия на устройството,поддържа до 6 вентилатора,6 темп.датчика+3 вградени....:мога да ти пратя manual-a му в PDF ако желаеш.
Но тва не означава че няма да взема от твоите ако са на подобна цена!БГ си е БГ!Когато един българин направи нещо качествено(виждал съм и знам)то то наистина е така.
Не че ми трябва, ама само за фенството и за да върви бизнеса ще си купя. А и си мой човек =8-)