Здравейте , предстои ми закупуването на DVD RW записвачка.
Препоръчайте ми каква да е LG,NEC,ASUS ,SAMSUNG или някоя друга , да е със сносна цена и добро качество качество.
Благодаря предварително !!!
Здравейте , предстои ми закупуването на DVD RW записвачка.
Препоръчайте ми каква да е LG,NEC,ASUS ,SAMSUNG или някоя друга , да е със сносна цена и добро качество качество.
Благодаря предварително !!!
DVD-тата станаха толкова стандартна технология, че отдавна не ми е правило впечатление някоя марка/модел да се отличават с нещо съществено над другите. а и на 40-ина лева колко да се отвори "ножицата" между лоша и хубава марка? 5 лева?
Ползвам съм различни записвачки още от 1998 купих първата си записвачка , TEAC абсол/тно доволен останах , следващите 2 бяха LGсъщо не мога да кажа лоши думи , най разочарован съм останал от NEC може и съвпадение да е било но NEC не купувай.
ASUS или LG като наблягяам на LG повече.
Аз май си останах почитател на LiteOn от както излязоха на пазара. Иначе NEC отдавна не са това което бяха.
аз съм на NEC от 5 г - не е мръднала , но ..... не си купувай от тях.
Сегашните са мъка !
препоръчвам Lite-ON също като @Stenly
аз съм с asus QuieTrack (sata) - наистина почти не се чува при работа - в края на краищата и шума може да се взема предвид при избора; предишната NEC доста виеше...
вече почти година нямам проблеми...
Благодаря за съветите, явно ще се ориентирам към LG или Lite-ON .
А нещо за опцията LightScribe или е безмислена?
LightScribe-преди,от мерак си играех,забавно ми беше,стига да си намираш дискове-няма лошо,и си изтегли хубав софтуер...Иначе се придържам към предпочитанието ти-LG...по-малко Lite-on...Успех,млади момко...
Първоначално публикувано от DEF
Аз все още си я ползвам с кеф тази опция, друго си е да не е писано на ръка.