Прецака ми се мишката и сега искам да си взема някаква по-качествена. Някакви препоръки откъм производител, блутут или не, или направо конкретен модел от който сте доволни?
Прецака ми се мишката и сега искам да си взема някаква по-качествена. Някакви препоръки откъм производител, блутут или не, или направо конкретен модел от който сте доволни?
Аз и на стационарният и на лаптопа ползвам безжични мишки.
Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0
За мен просто това е мишката, не е лазерна за съжаление но след като я пипнах веднъж , всичко друго ми изглежда някак си грубо.
Microsoft Notebook Wireless Optical Mouse 1.0A
Не можах да намеря по-малка снимка заедно с приемника , но мишока е страхотно малък , приемника си стои под мишката и с една батерия само кара колкото горната (по 6 месеца и отгоре) при ежедневен 8 часов работен ден.
Купувам батерии 2 пъти в годината и са ми страшно удобни за работа и игри (имах съмнения за малката ,че ще ми се губи в ръката, но не се оправдаха за моя радост). Съвета ми е да си избереш нещо на Logitech или Microsoft. За другите прозиводители не мога да дам точни данни (ааааааааа Bluetooth мишките на Microsoft повечето идват без bluetooth предавателя и ако машината ти няма , ще е малко гадно).
Мерси за бързия отговор - доста изчерпателен е. Аз на моята й сменях батериите почти на всеки 1-2 месеца, но тя си падаше малко ментелива май - А4 Tech. Не знам де, беше ми подарък но замина за година. Сега ще проверя твоите препоръки.
Logitech MX620 - турбо мишка голяма и удобна с дотатъчно бутони , добре ми запълва ръката. От три месеца е в активна употреба и имам още 255 дни на батерията. Малко по-стар модел е, но ми харесва. Единственото негативно е че УСБ модулчето не се прибира в мишката и ровя по 5 минути в раницата да го търся
Logitech VX Nano
http://www.logitech.com/index.cfm/mi...271&cl=roeu,en
Аз съм с такава , перфектна е (според мен).
1 Удобна , не много малка
2 Без излишни допълнителни бутони има 3, но не дразнещи
3 The World’s Smallest USB Receiver .Не се забелязва че изобщо е включено нещо , прибиращо се в мишката
4 Иима си малка чантичка
5 Много удобна ,има гумена повърхност отстрани
6 Достатъчно чувствителна.
Ся кат се замислих и на дизайн са я докарали