То ясно ,че DD-WRT си има стандартна парола , но честно казано се съмнявам първото нещо което са пипнали по фирмуера да не е някой завъртяна парола и име дето трудно да се намерят.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
То ясно ,че DD-WRT си има стандартна парола , но честно казано се съмнявам първото нещо което са пипнали по фирмуера да не е някой завъртяна парола и име дето трудно да се намерят.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Абе ... виж сега pland, така или иначе, положението е малко танто за кукуригу. Не харчи чак толкова ток, че да ме бърка, че не го изключвам. Така или иначе си им плащам за нета, ми поне с нещо ме улесняват, всички машини си имат нет без да се занимавам с глупости.
Аз моята скорост си я имам в повечето време.
Не знам, аз малко по леко приемам нещата. А и съм доволен долу-горе от услугата.
Сега си сложих и аз dd-RWT на рутера - няма мулти user !Първоначално публикувано от stenly
тук сгреших- много мислих и по логиката на една патка ............
defalt админ акаунта на dd-wrt:
user: root
pass: admin.
Не е въпрос за електроенергията,изразходена от рутер-а.Всеки знае,че тя е малка.Първоначално публикувано от Malone
Мен най-много ме подразни това,че вкарвам мрежово устройство,което е заключено за мен и отключено за други (в случая - доставчика ми).Откъде накъде това ще е така?Уважавам избора ти да се съгласиш с тяхните условия,все пак в твоя дом ти определяш условията.Аз обаче,както написах и в по-горен пост,не съм съгласен.Затова и го върнах и дадох 85 лева за рутер.И не съм обеднял от това.
А най-важното - относително съм спокоен.