Моля кажете ми какъв рутер да си взема за апартамента?Изобщо не съм в час с такова нещо и ще разчитам само на вашата помощ.Благодаря
Моля кажете ми какъв рутер да си взема за апартамента?Изобщо не съм в час с такова нещо и ще разчитам само на вашата помощ.Благодаря
Ако искаш евтино решение - Edimax BR-6204Wg 56лв. е за 1-2-3-4 компа няма да имаш никакви ядове. Може да го ресетваш 1-2 пъти седмично но не е фатално.
Стабилно работещ - NETGEAR WGR614 - 64лв. може да се каже малко по-добър от предния, но може и да не е. Имат и един неофициален firmwaer, който ги кара да работят доста по-добре.
Идеално работещ - Linksys WRT54GL - 110лв. този рутер е вече истински и ако ти се дават пари е идеален. Аз винаги му променят firmware с малко по-интерес и забелязвам значително подобрение. Има опция и за увеличаване мощността на антената - препоръчвам да не се прави, ако няма нужда. В нас го държа на 1/10 от мощността. и за стая-две върши работа.
Има и опция за новият N стандарт наистина двойно по-бърз но това е за локалната мрежа. Едва ли ще ти се наложи да го използваш.
Други питания ако имаш давай ще помагаме.