Имам проблем с лаптопа.Когато му дам шътдаун,лаптопа гасне ушким,но винтелаторите си работят.Лаптопа си продължава да шуми.Какъв може да е проблема
Имам проблем с лаптопа.Когато му дам шътдаун,лаптопа гасне ушким,но винтелаторите си работят.Лаптопа си продължава да шуми.Какъв може да е проблема
Може да е проблем, а може и да е нормално. Дай инфо за лаптопа. Вече някои модели ги правят така, че вентилатора продължава работа след шътдаун 5-6 секунди за да изкара остатъка от топлия въздух вътре. Другата възмжност е ако си с Виста, там вместо шътдаун нормално се установява по подразбиране soft-power-off да не отива в shutdown а в standby. Подобно се получава и при хибернация. Дефакто нито стендбай нито хибернация са пълно изключване на лаптопа и вентилатора си работи.
tommorow, или имаш нещо друго предвид, но не си го формулирал ясно, или си в грешка относно хибернацията
хибернацията записва текущото състояние на рам-а във файл и гаси абсолютно напълно изцяло компа
при стартиране този файл се прочита, възстановява се в рам-а и работата продължава
между тези две състояния компютърът е толкова изгасен, колкото би бил ако го разглобиш на отделни компоненти
Уф...ами така е знаех си аз че не трябва да поствам докато мятам паржоли на терасата на барбекюто а пък....мислите ми заети с джакпота довечера Имах предвид стендбай, слиип там и другите подобни. Хибернацията е както си я описал. Баси дяволската работа 6,696,000. При голям дявол ще отиде.