Абе Zygot - как може бе !!! Защо не изчака, днес щях да ти пиша майл, какви карти има да си избереш и да си доволен после !!! Иди им я удари в главата тая карта и ако можеш си вземи парите и бягай далече от Варненските компютърни фирми !!!
A...shtom ne sa ti donesli kartata koqto iskash napravo im q vrushtai,da ne te ebe.Da ti donesat taq deto ti trqbva.pisna mi ot *****i v skapanite komp. firmi.Dobre 4e ve4e ne mi pishti monitora na 85Hz-a .Mai sam se opravi...taka i n erazbrah zashto i kak stana...
Я дайте съвет за какви да са допълнителните CASE FAN-ove.Има ли смисъл да слагам повече от 2 фана.Как е по-добре два да вкарват въздух или 1вкарва и 1изкарва.
ne za drugo no kutiite taka gi praviat che tia otpred vartiat poveche vazduha otkolkoto da vkarvat presen otpred , makar che moje da ia pipnesh kutiata.
Ili kato pri men - otvorena kutiq i zakrepen 1 ventilator ot zahranvane to4no nad videokartata. Naistina e 6umno no ne mi dreme. Celiq mi komp e nabykan s prah i na 2-3 meseca go po4istvam ako se setq
za kvo ti e da vduhva, kato izkarvaneto vkarva dostatachno - ili ne si chuval za ....fizika...?
Zavisi i to ventilatorite - imam edin titanski ot nai "sviastnite", edin noname i niakav (ne kazvam otkade - ako iskate - prodavat se ,koito otvia drugite dva (daje tri ot nego polza ima, stoto moga da zamenia TRI drugi s edin takav... a v kutiata e shumno, kogato e otvorena, koeto mne me kefi i ne e nujno s podoben ventilator (2,6W....