Харесал съм си GF4 Ti4200,128MB DDR, TV Out, MSI от Computer Office
които са дилъри на Most. Можете ли да ми кажете какви са ви личните впечатления от тези карти. Чел съм по западните сайтове ,че MSI са добри , но ме интересува какви са картите предлагани от Most(да не са fake и как се @ ).
Emi principno razlika mejdu Leadtek i MSI niama po testovete, dori sled clock, koeto men malko me ozadachi predvid tova che ot Leadtek ochakvah edva li ne da stigne Radeon 9700 Vijdal i testval sum Deluxe-a na ASUSTeK koito prosto kusa glavi no e kum 250-260 USD, Leadtek Ti4200 s MyVIVO i MSI Ti4200-VTP. niama da sburkash nito ako si vzemesh MSI ( nito Leadtek
...tuk moje da spomena, che po zapadnite saitove prodavat Gainward Ti4600 Golden Sample za 250 dolara.... buaaah niakoi da ime ideia dali tuk niama podobno neshto )
Харесал съм си GF4 Ti4200,128MB DDR, TV Out, MSI от Computer Office
които са дилъри на Most. Можете ли да ми кажете какви са ви личните впечатления от тези карти. Чел съм по западните сайтове ,че MSI са добри , но ме интересува какви са картите предлагани от Most(да не са fake и как се @ ).
При мене за известно време имаше една 4200 MSI от MOST.... абсолютно същото, което ще вземеш и от другите доставчици на MSI... голямата кутия с дрънкулките вътре както се полага...
Виж вече за о/с си е божа работа.... колкото даде. Това не е свързано с доставчика на картата за BG.
Zdrasti,moga da ti kaja che kartata e varha.Po gotina e ot ASUS.Prodal sam mnogo takiva i vsichki sa mnogo dovolni.Kupi ia niama da sajaliava6.Az samia rabotai v Computer Office-Burgas,ako si ot tozi raion ela i ste ia vidish,imam ia v ofisa.
Mollov -благодаря това питах "При мене за известно време имаше една 4200 MSI от MOST.... абсолютно същото, което ще вземеш и от другите доставчици на MSI... голямата кутия с дрънкулките вътре както се полага..."
Dartaka -от Варна съм .
Надявам се ,че ще попадна на читава платка, пък @ "божа работа".
Шефе, ами че като си от Варна обади се бе!!! Няма смисъл да се набутваш да взимаш от тука. По-скоро много ще се набуташ (
НЕДЕЙ ДА ПРАВИШ ТАЯ ГРЕШКА МОМЧЕ, ИЗЧАКАЙ, дано да не е късно вече.
Пусни ми едно съобщение на ICQто и ще ти кажа ко да правиш
И аз съм с MSI и съм много доволен, хубава карта, има си всичко и е червена на цвят, което лично мене много ме накефи . Обаче наистина излезе, че клока си е до бройка, защото аз примерно стигам до 310/640 без артефакти (за 64 ДДР говоря), а колегите тука, до 320/620 примерно! На някой им се клоква паметта повече, на други чипа, но важното е, че чипа си стига 300/600 без проблем. С 128 ДДР просто паметта ще е на по малко Мхз., но чипа 100% ще стигне 300!
Az iskam da pitam v toia red na misli dali v most imat GF4 Ti 4200 na Asus.Ne e zadalgitelno da e ot most...prosto si tursia takava karta obache ostavam s vpechatlenieto che nikade niama!
Е па виж ми сигнатурата и си прецени сам...... 2D-то е добро, но пък съм на LCD в момента..... ей така от келешлък врътнах един MRAK да я видя - 14 100....