Тоз проблем със разбазиканите цветове ги има един колега на монитора си вкъщи. Монитора е CTX. Проблема го оправил като всеки ден го изключва от контакта след работа. Преди го е държал денонощно вклучен и на стедбай.
Тоз проблем със разбазиканите цветове ги има един колега на монитора си вкъщи. Монитора е CTX. Проблема го оправил като всеки ден го изключва от контакта след работа. Преди го е държал денонощно вклучен и на стедбай.
A ima li nqkakvo zna4enie na za jivota na monitora :
1)Colour temperature?
2)Na kolko Hz-a e?
3)NA kakva rezoliuciq e?
4)Dali sedi na Stand by,sus screensaver ili izkliu4en ot kop4eto ?
A puk v4era prez noshtta kogato nqma ABSOLIUTNO nikakvi shumove dori i kakto e na 100Hza dolavqh edno mnogo tiho jujene koeto posmurtno ne moje da se 4ue prez denq poneje ima strani4ki shumove...
crusader, не се вживявай толкова, няма да ползваш този монитор 10 години - повярвай ми.
1) не
2) практически не
3) практически не
4) ако работи постоянно - стои под напрежение (къде по-малко,къде повече) - кофти; ако го включваш/изключваш - получава се "удар" - пак кофти
а лекичкото жужене може да се дължи на милион причини - все пак е ел.уред
Мамка му, пусни тоя монитор на 100Hz и ако пак бучи отивай да го връщаш, кво повече искаш да чуеш не мога да разбера???
Tva da sveti monitora v lilavi tzvetowe e 4esto sreshtano qwlenie...
...kakto i da sweti v zeleni tonowe, syshto e 4esto sreshtano qwlenie...
Abe wyobshte finno neshto e monitora, ako ne se grijish za nego, za mnogo kratko wreme moje da se skape. Smenih ve4e 4 monitora i si izpatih s predishnite 3 za nesywestnata upotreba. Sega6niq dori go izkliu4wam ot zahranwaneto.
"Вервайте ми!" (Moни)
Crusader, vervaj mi, vyv Stealtech nqma da se trognat osobeno, 4e monitora pishti leko na 85Hz. Ili 6te te potupat po gyrba i 6te ti kajat da go polzwa6 na 100hz, ili 6te prestoi 1 sedmica w serviza (dokato ustanowqt powredata [:D]), sled towa 6te ti go vyrnat, tupajki te po gyrba, dokato te uwerqwat, 4e problem nqma... i sled towa pak 6te ti pi6ti vkyshti.
Abe ob6to vzeto 6te te tupat po gyrba predimno...
taka 4e stuwa li si bieneto na pyt???
dobre de, ami nqmash li nqkakwi garanciiki i dokumenti ot LG za zamqna na mqsto? Az imam syshtiq monitor, samo deto sym w Germaniq i e kupuwan minalata sedmica tuka, i si imam garanciq 48 meseca ot LG, ako mu stane neshto idwat i mi ostawqt edin now. Twa e. Bi trqbwalo i ti da imash neshto podobno, ama to e BG de.
Хехехехе, това е България бе човека, какви нови монитори каква гаранция, при условие, че е купен без ДДС монитора, не може и с пръст да ги пипнеш тея. Ама така е като се мъчим да минем тънко.
Аз съм с два монитора, единия съм си го купил нов, другия е втора ръка. Но нямам никакви проблеми и с двата, а вярвайте ми, преживели са екстремни ситуации . Та идеята ми бе, по-добре дай повече пари, ама да знаеш че най-малко година няма да имаш проблеми !!! Все пак 40$ ДДС за една година са по 5.50 лева на месец !!!
Все пак 40$ ДДС за една година са по 5.50 лева на месец !!!
E da de ama ako ne plashtash na razstrocheno... i povcheto hora pri vuzmojnost biha si gi spestili...
Abe az imam izkarana garancionna karta za 30 meseca.Platil sum 12% DDS ili nqkude tam ,taka 4e .To pa sega dneska polovin den mi raboti na 85Hz bez problemi...idi go razberi.Da ne bi da ne e bil sraboten purviq den ?
Ami ako si go vnesal ot studeno na toplo i si go vklichil vednaga, nishto chudno... az sum vijdal kak pred ochite mi edin samsung izduhna zaradi tova No predplogamam che ne bilo ot tova, pri polojenie ,che bi riabvalo da e bil v kashon
az imam 775 , i toj izdava nisuk zvyk , pri preminavane v razli4ni regimi , spored 4ovek kojto razbira ot tova e gadno THO ili ima skapan kondenzator nqkude , no ako postoqnno izdava zvyk vry6taj go i mnogo im vikaj , vikaneto pomaga