мда, за тия пари, май няма как да стане, дори да се опита някакъв вариант с евтино дъно и Athlon II X2
Виж, ако можеш да вдигнеш малко бюджета.
мда, за тия пари, май няма как да стане, дори да се опита някакъв вариант с евтино дъно и Athlon II X2
Виж, ако можеш да вдигнеш малко бюджета.
не мисля, че е невъзможно
някой АМ2 процесор върху дъно с HDMI, 2 гиги рам и хард 250-320, без видео, без оптика, обикновено захранване и кутия... по груби сметки идва точно толкова
А до колко трябва да вдигна бюджета?Предложете ми нещо ,а аз ще видя дали мога да се напъна.А относно многоканалното аудио?Ако дъното има подобен изход дали дом.кино ще има такъв вход?
това за аудиото не е проблем, повечето дънни платки днес имат цифров изход, от които можеш да изкараш звук, до киното.
добавено.
оп нещо ти недогледах поста, искам да кажа, че подобен, даже подобни входове, като примерно коаксиални се намират на всички съвременни домашни кина, както и на почити всички дънни платки
Като видях 400 лева и се сетих , че скоро гледах една зарибявка в Мултирама ....най-евтиният комп ...за 299 лева и познайте какъв процесор му сложили ...Интел Атом с хипер трейд. И после като питат собственика какъв процесор има компа ти ...Интел двуядрен
Благодаря за съветите.Надявам се да сглобя нещо по-скоро. stenly ,а този комп дали ще ми свърши работа и на мен?
asus M4A78-E - 150 лв (има вградено видео с hdmi и 7.1 звук)
athlon64 5000+ box - 95 лв
2gb ddr2 - 60 лв
250gb hdd - 80 лв
case + psu - 50 лв
-----------------------
435 лв
ако 35лв отгоре са недопустими, падаш от 2 на 1 гб рам и си надолу 20 лв в цената
Мерси FearMe!35лв. не са проблем.НО май ще има проблем със звука.Сега видях,че на дом.кино няма коаксиален вход а само чинчове L,R.Нямам никаква идея как ще му подам 5.1 звук ....
дай модела на киното, да го видим моля.
@FearMe
Къв е тоя допотопен процесор бре?!
fxOrange модела е този:http://www.technomarket.bg/products/...-sc-ht535-divx.
чакай линкът, който си дал води до страница, на телевизор -SAMSUNG UE-40C7000
добавено.
да сега забелязах, в края на линка, че става въпрос, за panasonic-sc-ht535-divx, погледнах го, и наистина няма цифров вход, за жалост.
Може би бъркаш нещо.Току що пак проверих линка и при мен си дава точния модел кино.Ето го отново
www.technomarket.bg/products/09015970/panasonic-sc-ht535-divx
Значи няма начин за 5.1 аудио ?
е същото да, намерих го в един руски сайт, за жалост има само аналогови входове.
Дааа....супер гадноо!А дали няма начин да си взема някой друг плеър на панасоник,който да плейва новите HD формати-предимно .мкv и в същото време да мога да го вкл. към активния суббуфер?Връзката между буфера и двд-то е с някакъв системен кабел.
fanta, не се закачай :РПървоначално публикувано от fXOrange
тоя процесор може да не е i7, но за целта (гледане на HD) ще е пооовече от предостатъчен (и го знаеш)