хи хи хи, рекох да вкарам малко цветове в темата.fanta, не се закачай :Р
процесора си го бива
хи хи хи, рекох да вкарам малко цветове в темата.fanta, не се закачай :Р
процесора си го бива
Здравейте, дойде времето и аз да си зема нов комп.
Честно да си кажа, ме мързи да проучвам нещата и затова да питам направо.
Бюджет - 1200-1500 лева.
Цели - интернет и някоя друга игра (пуснах си SCII мулти, почна да ми сече и ся нов комп).
Мишка, клавиатура и монитор си имам.
Да кажа, не държа на голян хард, само се чудя има ли смисъл от i7.
Ааааааа още един фен на SC2 В големите мелета и моя комп вижда зор. Особенно на кастъм игрите където няма добра оптимизация
Съвет, изчакай съвсем малко и се мятай на Sandy Bridge. За по-малко пари , по-висока производителност.
А драйвери погледна ли, може да се оправи проблема с подмяна.пуснах си SCII мулти, почна да ми сече и ся нов комп
Здравейте, като се зачетох за Sandy Bridge, май ще се чака. Гадното е че играя на лаптопа, обаче основно го ползва половинката и е едно мранкане ....
Та си тряя нов комп. А за драйвери едва ли. Компа е на 6 години, P4 на 3GHz, 2G DDR на 400, GeForce PCX 5900
тъй кажи, че ставало въпрос, за лаптоп и от горе на това стар.
Mи, май ви обърках, лаптопа е от подписа ми и на него сичко си е ОК, обаче е зает . А тези параметри са на дъртия ми комп.
А иначе кога се очаква да са по магазините новите интелски процесори?
Това което четох е че тряя да ги пуснат днес, амаа.
Вече са по магазините в белият свят. Очакваме скоро и у нас.
Айде, честито на чакащите
http://www.multirama.bg/product/8306...x-lga1155.html
както казах, съвсем евтиничкоПървоначално публикувано от stenly
Multirama продават дебело. Скоро ще се появи и на други места и цената въобще не е лоша , аз дадох повече за моя Q9550 преди малко повече от година.
ама отчиташ ли, че трябва и ново дънце?
ти твоят 9550 го сложи на старото дъно, нали?
Говорим само за цена на процесори. Тогава като сменях процесора успях почти без пари да сменя и дъното, старото беше като твоето ако си спомняш и клока не се получаваше заради малкото фази на захранването и убийственият vdrop който P35-DS3L имаше. За цената си този процесор е много добра инвестиция особенно за нова конфигурация.
дааа, помня ти дъното и т.н., но мисълта ми беше, че можеше да минеш и без смяна, а сега не можеш
иначе за нов комп, ако нямаш стар, или поне ако нямаш такъв, чиито компоненти (дъно, памет, видео...) да можеш частично да ползваш, си е донякъде добре... все пак недей забравя, че това i5 не е highend, а обикновен mainstream - на цена от 400лв. дори по западните стандарти $250+ не е евтин процесор