Moje li niakoi da mi kaje moje li da flashna biosa si za k7s5a, koito e versia 1.0 sys bios za systia model versia 3.0.??
Na saita na ECS ne e obiasneno.
Ima li niakoi koito da e pravil nesto takova????
Moje li niakoi da mi kaje moje li da flashna biosa si za k7s5a, koito e versia 1.0 sys bios za systia model versia 3.0.??
Na saita na ECS ne e obiasneno.
Ima li niakoi koito da e pravil nesto takova????
Zna4i otivash na http://www.ecs.com.tw/ tam ima Product otivash izbirash si soketa koito ti e na dunoto sled tova ima update bios. Trqbva oba4e da znaesh to4no koq versiq ti e Dunoto shtoto to ne e samo edna K7S5A ima i Pro. i tn... ta kato si resetnesh mashinata oshte v na4aloto ti pishe koi verion ti e biosa. Vav siteto http://www.ecs.com.tw/ gi ima naredeni po data, tarsish si tvoita data koqto ti e i si darpash te sa dve neshte ednoto e programkata za flashvane.. nqkvo exe dugoto e nqkav *.rom file tam e obqsneno kato za parvoklasnici kak stavat neshtata.. i si gotov Mislq 4e si naqsno 4e flashvaneto zavisi edinstveno za kav model procesor mojesh da slojish. tova e ot men uspeh.
<font color="maroon">Malone Edit:</font id="maroon"><font color="maroon"> g_velev и XpertMedia, моля използвайте кирилица, съгласно правилата на форума.</font id="maroon">
Tи сигурно можеш, но фирмата производител, не го препоръчва, а и не носи отговорност за последствията. Ако искаш да видиш какво ще стане, можеш да пробваш... Ако компютърът ти работи нормално, защо трябва да правиш това[?]
Mноого странна идея![?] И какво си мислиш ще промени новият BIOS?
Пич намри си новия БИОС на 4ипоман.
Тоя биос е зверски моднат и е много як.
С него някой хора клокват до 220*11!
Да, наистина, намери си Cheepo или Honey-X биоси, много по-добри са от оригиналните на ECS , пък и може да клокнеш при добър късмет , щото аз сегашният ми процесор така и не успях да го клокна на K7S5A ...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Пич намри си новия БИОС на 4ипоман.
Тоя биос е зверски моднат и е много як.
С него някой хора клокват до 220*11!
<div align="right">оргинално мнение на BlackBLOOD</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Eee, де....[:D]
Къде ги тия?