Az sym sys LG 48/24/48 i zapisah nad 20 diska ot koito 3 muzikalni na 24x i koito se 4etat navsqkyde bez nikvi problemi. 71$ v Most
Az sym sys LG 48/24/48 i zapisah nad 20 diska ot koito 3 muzikalni na 24x i koito se 4etat navsqkyde bez nikvi problemi. 71$ v Most
Ако е вярна поговорката за крушата и дървото,то сега някой фъстък трябва да те дърпа за крачола или да те чака да станеш от компа,та да седне[:D]
Imam 3 ustroistva.
CD-RW
CD-ROM
DVD-ROM
i HDD estestweno.
Wyrzal sym gi HDD+DVD na ediniq kanal
i CD-RW i CD-ROM na drugiq.
Raboti pushka. Edinstweno kogato prawq zapis ot CD-ROM na pisachkata "on the fly" bufera chesto se izprazwa. Zatowa polzwam DVD to pri zapis direktno CD -> CD .Nqkoi shte kazat che towa ne e nai-dobroto razpolojenie. Da weroqtno moje i taka da e no e naj-optimalnoto. Tai kato polzwam chesto CD-ROMa za zapis wyrhu diska.Jiwota i na trite ustrojstwa se udyljawa 2 pyti zashtoto wsqko se polzwa edinstweno za osnownata si funkciq. Towa e rpeporykata ot men za hora s podobna sydba. ))))
Mi az imam samo CD-ROM i CD-RW na edinia i HDDto na drugia i si mi e xtra taka!A otnosno do bufera az sum vigdal HDD-ta s povece ot 2K cache samo na SCSI.