Отлагат връзката на касовите апарати с НАП с година
Сега действащата наредба, която задължава всички търговци, регистрирани по ДДС, да свържат касовите си апарати със системата на НАП, се отлага с една година.
Отлагат връзката на касовите апарати с НАП с година
Сега действащата наредба, която задължава всички търговци, регистрирани по ДДС, да свържат касовите си апарати със системата на НАП, се отлага с една година.
и сега не ми се мисли как ще ми реват хората,които "изнудих" да си сменят касовите апарати...
Споко, Дянков мисли за всички, и прекарани и прецакани досега, и тези за бъдещо прецакване - за него една ФИСКАЛНА година, е равна на ПОЛОВИН календарна - т.е. до 31,03,2012 г.
Обнародвана е промяната!
Вчера погледнах един Дакекс DP-55 - наистина малко избожда очите тая набиващо се синя подсветка.
Относно Микроинвест + Датекс, колкото и НЕВЕРОЯТНА да е комбинацията, си мислех за нещо такова /бюджетно решение/ , ама... и аз незнам, затова и пуснах темата.
Благодаря на всички дотук - обсъждането предстои, с надеждата да става/ОДОБРЯТ и през ЛАН!
Явно и всички модели си имат + и - страни, както каза ДЖАК КЪСМЕТЛИЯТА - ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕМ ПО$МАЛКОТО ЗЛО!