Здравейте,
Както всички знаете наближава 30.09., с което трябва да се съобразят всички Регистрирани по ЗДДС и да си "вържат" апаратчетата с НАП!
Та тук ми се стори най-подходящо да попитам дали някой знае нещо повече по темата, а и ако има изгодни предложения да споделите и да запознаем по-голяма част от "продавачите".
Ясно е че доработката на КА просто не е оправдана финансово!
Да подчертая - не се търси най-евтиното, а най изгодното предложение към момента. Става въпрос за среден по размер търговски обект /без инсталирана компютърна система, и с оборот около 10 000лв месечно/. Мислил съм и за инсталиране на комп. система с модул Магазин + фискален принтер, но ми се вижда повечко като инвестиция, с оглед не чак толкова добрите печалби последните 2-3 години!
Ще съм благодарен за съвети и предложения!
П.С. Пък и ако знаете за някоя оферта за Русе с вкл. абонаментни такси към сервизна фирма и такси към мобилен оператор - ще е перфектно!
Май сега трябва да се вметна, че не всички КА работят със СИМ карти на всички моб. оператори! /лични предпочитания към Глобул, но всичките са бирници/. Нашите "умни" управници НЕ ПОЗВОЛИХА връзката да е през/по интернет, за което съм чак бесен!!!