Компютъра бави, адски много при стартирване и при отваряне на 'my computer" и изобщо като цяло. Преинсталирах, но няма промяна. като цъкнеш някъде и започва да мисли 1 минута после го отваря... върви ок примерно 10 сек. отваря папки и после пак започва да цикли. Предполагам е нещо от hard-а те са 2, този който е с XP-то е на 8 год. Незнам къде може да е проблема, кабелите ли да са се прецакали, какво незнам. Има и още нещо направих Data Recovery с програма Data Recovery Tools на един дял ( от новият hard ) на едни снимки и дадох да ги save, на друг дял в същия hard, и после дяла стана неотворим. При стартиране на win иска проверка на него и още 2-3 дяла, давам му и като стигне до него, не може да прочете някакви хиляди файлове! Как по дяволите се оплеска пък този дял с Data Recovery незнам. Като се опитам да го отворя ми казва че не бил форматиран от давна и иска да го форматира. Няма шанс защото имам важна информация на него.
Също да добавя, че по-принцип като стартирам някоя програма и си върви, но тръгна лли да отварям нещо, дори само да посоча върху папка или дял и цикли яко.
Някакви предложения? Мислех да му направя check na hard-a с SeaToolsforWindowsSetup-1205, но не успях да я инсталирам.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309277977[/time]_________________________________________________
едит: след като преинсталирах, 2ри от 3 общо дяла на новият hard, който не е с OS не иска да се отвори, без да съм го правил каквото и да е било...![]()
![]()
пише " F:\ is not accessible error performing inpage operation - това е различно от това което ми показва другия дял. ще се самоубия скоро, компа е бавен с 1.2 процесор и 512 рам, 128 видео, но 100% не е от това, има някакъв хардуерен проблем !