При една от поредните многобройни инсталции на ОС ми мишката ми нешеше да си открие скорла. Аз й инсталирах драйветите, ама пак неще. Преисталирах Win-a, пак неще. Теглих драйвери от нет-а - неще [!] [:-banghead] [:-cry]
При една от поредните многобройни инсталции на ОС ми мишката ми нешеше да си открие скорла. Аз й инсталирах драйветите, ама пак неще. Преисталирах Win-a, пак неще. Теглих драйвери от нет-а - неще [!] [:-banghead] [:-cry]
eh pone da beshe s WinXP.
naprawo ne iskam da te mislq s tozi WinME..
za ME nqmam predojenie.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by nniki
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Струва ми се че проблема е хардуерен!(прецакан scrol) Прoвери мишката на друго PC
Kakwo mu e na win-a? Az imam i win XP, ama toj mi zaema po4ti 1 GB a samo zaradi Media Pleur 9 i IE 6 ne si struwa da habia cenno HDD maisto. Installnal sym si gi na ME-a.
A ako ne trygne i na drug komp kakvo - trqbwa da si kopuvam new mishka li?
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by nniki
A ako ne trygne i na drug komp kakvo - trqbwa da si kopuvam new mishka li?
Май май[:D]
Лошо, щото тя иначе си е удобна и много готина.
Пък и се връзва на цвета нa комп-а []
Лошо, щото тя иначе си е удобна и много готина.
Пък и се връзва на цвета нa комп-а []
Е малко разнообразие сега[8D]
Az si ia kupih predi niakolko meseca, neshta da ia smeniam, starat mi iztraia po4ti 4 godini.
E ti puk aide q probvai de!
Abe tiq Genius nemat li nek`vi draiveri, po-special taka?
Mи не съм видиял да има, има едни на дискетата към нея, ама и с тях и без тях скрол няма []
Probvai i vij kuv e problema...ama napravo si mini na XP shtoto MEto... si e MEIto) ako me razbirash kakvo iskam da kaja
Tva e edinstvenia Windows ot vsichkite mu versii, koito ne sum instaliral nikoga i niamam i namerenie da probvam... e ako niakoi si plati...
Inache evtina mishka si vzel... e az sum nai-evtinata na pazara, ama scrolla bachka na 6...
Pomisli si![]()