Първоначално публикувано от
Zaphod B попълвай си каквато искаш статистика и колкото искаш
като ти се скапе 20 гигибайтовият хард на който си драскаш статистиките ...(щото пак не си ме слушал като съм говорел, а не съм приказвал да си направиш "raid/mirror"/това пък когато съм си приказвал.) - тогава все едно дали си записвал или си си пипал израстъка/пръста ..
или ще го има в history/ google cache - или ще е заминало към "вечните хардуерни полета"
и така.
общо взето - аз когато говоря - НЕ ПРИКАЗВАМ
п.п.
можеш да запишеш каквото искаш - но аз препоръчвам да си купиш дъно с USB3 и флашка USB3 - и да се израдваш на 5% прираст
още по-добре ще е да насипеш маса пари изобщо в USB3 - и накрая -....
п.п.
още миналата година пробвахме USB3
External 3.5 '... - същото ""дрън-дрън-та пляс" стана
п.п. 2
USB3 е малко като "Mini ITX with
6 SATA" ...
ако е безплатна "ехтра" - О.К. - никой не е луд да отказва по-доброто и за по-малко пари ...
ама, ако е просто "трик", че да ти вземат 10 $ повече - не, благодаря и мерси ...
казах.
- въобще да не ти пука дали ще е по-бързо едното или другото ... - като стане въпрос да се отърваваш от него, че вече не ти върши работа ... - винаги по-евтиното и с по-голяма гаранция дава/ще даде по-добра ликвидност.
.