Зех си СД и кат го свързвах май съм изкубал кабела на захранването на флопито. Някой може ли д ами каже как то4но изглежда, 4е захранването ми е за Р4 и има много кабели дето не зная кой за какво и къде е.
Зех си СД и кат го свързвах май съм изкубал кабела на захранването на флопито. Някой може ли д ами каже как то4но изглежда, 4е захранването ми е за Р4 и има много кабели дето не зная кой за какво и къде е.
ami kabela na floppyto e s nai malka buksa ot tiq za zahranvaneto ( ne nachin da nabutash druga na flopito ),i niama nachin da q slojish obratno [:-bonc01]
Ми не сум свързвал аз хлопито, отде да знам има 2 кабела с 4 бъкси, при единия за на квадрат, 2 над 2, а при другия за хоризонтално всичките.
А за ЦД-то. Ми имам си друго и по това как изглежда неговия кабел вклщчих и новото.
Tova e snimka na zahranvane za CD. Na flopito zahranwaneto e dwa pati po-malko...
http://www.ontrack.com/images/techsu...powercable.jpg
didoriginal е прав!!! (бе тия хора и хабер си нямат от АСЕМБЛИРАНЕ!!!)[:-crazy][:-crazy][:-crazy][:-crazy]
Опраих го. Даже успях да го обурна на обратно. Дращи бая пове4е като 4ете дискета [:D]