Една преинсталация барабар с драйверите е около час - до сега щеше да си забравил. Но ти явно предпочиташ по трудния начин
Една преинсталация барабар с драйверите е около час - до сега щеше да си забравил. Но ти явно предпочиташ по трудния начин
Не е невъзможно БГ интерфейс на Windows 7 HOME, ама става с "хитринки" които ти нарушават "целостта" на уиндоус...
Иначе относно "ОМГ , аз ти казвам че вчера си вървеше ти ми викаш да си го прейнсталирам" - преинсталирал съм компютър с формат, и след не повече от 3 часа са ми се обаждали, че е бъкан с вируси - и се наложи втора преинсталация.
Така, че за да влезе вирус не ти трябват дни, а секунди (особено ако си "изобретателен" и кликаш на всичко мигащо дето ти се покаже)
Все още съм убеден, че съвета ми за преинсталация, е най-правилния в твоя случай:
1. Нямаш знанията да го почистиш. А дори и да четеш и да питаш, това ще ти отнеме дни...
2. Не винаги заразата може да се изчисти на 100%, увредения уиндоус не се лекува...
И на на последно място. Ако не можеш да си го направиш сам, почистването на вируси е почти 2 пъти по-скъпа процедура и по времеемка от преинсталацията... :D
В Маймунда има тема как се инсталира Седмицата и самата ОС вкл. на Български ако искаш.
Общо взето са няколко цъкания и чакане та е елементарно и не виждам нищо сложно.
Ако нямаш достъп до тракера подобни теми има и на други места. Например тук.
Дори да объркаш нещо няма нищо фатално и ще го направиш пак.
Едва ли е добра идея всеки път като има проблем да мъкнеш компютъра по-сервизи и да даваш пари.
пс. След като изтри гадините с Malwarebytes Anti-Malware и рестартира процесора пак е натоварен на 100%?
Този пост е редактиран от sunabouzu2; 22-01-13 в 15:40.
Да продължава но аз открих проблема само ми трябва помощ да го отстраня значи ето снимка
Unbenannt.png - Prikachi.com споделяне на снимки в Интернет
Както казах имам проблем с пейнт и не мога да го оправя ;Д
та да ви обясня значи влизам в задачите на компа и гледам тва svchost.exe 15 пъти включено ? някакви идеи ?
svchost не 15, а 150 пъти може да е пуснато, и пак да не е индикация за проблем
изтрити или не, гадинките може да са повредили нещо скрито и необратимо, което да "гръмне" неочаквано
моят съвет е по-добре да се научиш да си инсталираш windows, което хич не е голяма философия, а като се появиш в нета после, ще ти помогнем с драйвери и т.н.
предварително си прехвърли на D: всичко ценно, а след това ще ти обясним процедурата по стъпки и елементарно
Ultimate е пълната версия и поддържа инсталирането на езикови пакети ако искаш да му слагаш Български.
64 бит. версия поддържа над 4ГБ рам но е по-тежка та при точно четири за мен плюсовете се губят.
А софтуера няма връзка с гаранцията на хардуера. Всъщност ако не се играят игри може да пробваш УСУ.
Напълно безплатен на български всичко му е вградено и значително по-трудно ще пипнеш нещо.
За игри обаче едва ли е подходящ.
Windows-a не влиза в гаранцията така че...
Горе ти го казах и пак ще повторя, при положение, че си дал 200 лв за уиндоус, най-добре си намери същия и след преинсталацията си го активирай... с кода от стикера...
Освен това след прейнсталацията си сложи надеждна антивирусна...
Щом нямаш вариант за сервиз, възможно е при преинсталацията (колкото и да е "проста") да стигнеш до някъде и нито назад нито напред... И пак да опреш до Китаеца
Едно компромисно решение... Сложи аваст обнови го и му пусни boot time scanning... И се помоли да успее да те изчисти...
П.С. В другия сервиз не трябва да ти вземат много скъпо, защото ти го имаш уиндоуса. Колегата от франция ако не греша взимаше 50-тачка за преинсталация....
Начи Windows-a ми е активиран ще използвам кода отново ще може ли да намерите ? Windows 7 Home Premium Service Pack 1
И простичко обяснение как става , както казах ми е за първи път
Джама го има по-всички тракери та просто теглиш Home версията щом нея искаш.
Примерно напиши в търсачката Windows 7 SP1 All SKU съдържа всички версии на Седмицата.
Просто като се появи менюто избираш версията за която имаш код.
А за обяснение вече ти дадох линк. Има и картинки та по-елементарно няма на къде.
Този пост е редактиран от sunabouzu2; 22-01-13 в 17:43.
Благодаря на всички който ми помогнаха
- - - Обновено - - -
Ето преинсталирах го но сега нямам интернет помогнете ;;Д
https://forum.setcombg.com/windows/48535-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82-%D0%B2%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0.html#post607214