Аз ползвам aTorent Pro най ми хареса.
Ами сега да обясня по подробно. Значи дава ми че записва файла в някаква папка, но нямаше как да видя къде е и си инсталирах програмата еFile и от там намерих папката, но вътре нямаше този файл който ми показваше. После се появи в uTorrenta файла, но не се сваляше. Извинявам се , но технологиите вече се развиват по-бързо от колкото аз :-) Мисля някой тийнейджър да извикам да ми рязасни нещата с тоя андроид :-), но пак да повторя се изненадах от скоростта която поддържа тая джаджа.
Никой не се е родил научен ще се научиш.
За DTS звука , до колкото разбрах няма качен кодек и трябва допълнително да се инсталира , дайте повече подробности , ако някой вече го е проиграл ,че мисля да взема едно такова устройство .
@nkd - От тук.
[HOWTO] MKV DTS Audio Codec for MX & DICE Player
Братята китайци отдавна "работят по въпроса"...и вече мислят за 4 ядра как да набутат в тези кутийки. Иначе има много добри варианти...iMito MX2 Android 4.1 Jelly Bean Dual Core TV BOX RK3066 1.6Ghz Cortex A9 1GB RAM 8G ROM HDMI Black - GeekBuying.com
и Mini PC at Gadget Greats и т.н В Youtub-то има много видео тестове и презентации.
Здравейте , имам едно MPC вкъщи но когато плейвам филми от лаптопа чрез wifi не ми излизат субтитрите , ще се радвам ако някой помогне със субтитрите .
Имам един въпрос. Каква програма използвате за директно възпроизвеждане на шернати видео файлове в мрежата? Има ли в гугъл плей такива програми? Благодаря предварително!
Например File Manager (в toolbar-а има иконка 'Network', там 'LAN connection', пишеш локалния IP на PC-то с share-натата директория, Save) и MXplayer (ако си послушал собствената си идея от първата страница и си купил този модел, то хардуера НЕ е достатъчно мощен за софтуерно декодиране на по-тежките филми, та в опциите се включва HW+ декодера).
Здравейте интересувам се от тази джаджа - може ли по опростено някой да пише как се плейва филм , през WI FI, който е на харда на компютъра в шарната папка. Изкарва ли български субтитри и има ли нужда от някакви специални настройки за това
Още по-опростено от това, което пише над въпроса ти? Стига, де - не е толкова неразбираемо.
Що се отнася до субтитрите
- логично е желателно видеото и субтитрите да имат еднакво име (от сорта MOVIE.mkv и MOVIE.srt)
- ако няма претенции за шрифт, размер, цвят на субтитрите, то с MXplayer няма нужда от настройка.
Кара извинявам се но не съм много вещ . Не можах да изтегля предложения от теб File manager. от линка. Можеш ли да ми кажеш откъде другаде мога да го дръпна.
- - - Обновено - - -
Стана!!! - инсталирах File manager и сега пускам спокойно филми от компютъра. Излезе обаче друг проблем - не плейва музика MP3 нещо аудиоплеъра не се стартира когато се мъча да пусна песен , която е на компютъра. Когато копирам дадена песен и я поставя в папка на Андроида си я свири както трябва с вградения плеър. Не могат да се използва и програмата за преглед на снимки My Photo. когато снимките са на компа и се мъча да ги гледам на телевизора през WIFI дайте съвет.
Хм... Ами, първото нещо, което направих с това устройство беше да премахна всичко, което мога от преинсталираните програми - My-к'вото-се-сетиш... След това си сложих тези, които аз си харесвам. Нямам идея защо с тях не ти се получава. Аз за музика ползвам Google music, за снимките Quickpic... Опитай с тях.
Здравейте, искам да попитам някой, който има това или подобно устройство, има ли някаква разлика в приложенията за този андроид и примерно на някой таблет с андроид, и по конкретно може ли някой да пробва дали се сваля и инсталира приложението GV-Aview. Предварително благодаря