Включва се за част от секундата и след това преминава директно на батерия след което гасне.Цялата тази процедута става за около секунда.Включил съм го към мрежата и не съм включил нищо към него.
Включва се за част от секундата и след това преминава директно на батерия след което гасне.Цялата тази процедута става за около секунда.Включил съм го към мрежата и не съм включил нищо към него.
Възможна причина - не зарежда батерията, при което тя е изтощена и като го включиш нито може да я зарежда и работи нормално, нито пък на батерия, защото е изтощена. Но няма да е само зареждащата част от схемата защото ако е така би трябвало да работи на 220в.
Не мога да видя за толкова кратко време дали зарежда,но предполагам,че го прави защото акумулаторите не са изтощени.Тях ги мерих.Въпреки това трябва да работи на 220 ... както казваш и ти!
Във буксата за 220В кабел мисля че има предпазител (правоъгълно капаче е понякога не се забелязва на пръв поглед), провери го.
Като цяло Inform-а е много калпава марка UPS-и. На мост складовете им са пълни с дефектирали UPS-и от тази марка. Ако можеш да го разкараш като цяло, ще е най-добре. Не съм виждал работещ Inform на повече от 2-3 години![]()