Да бе, верно...
Пич вземай 7200.7 и заеби и двата ...
Да бе, верно...
Пич вземай 7200.7 и заеби и двата ...
Момчето питаше за WD i Maxtor и ние му казваме иначе и аз съм за Seagate!!!
Добре бре 7200.7 с по-добри характеристики ли е от другите два?
ДА!
По-бърз, по-тих, по-надежден ако вярваме на по-старите устройства на Сийгейт (въпреки че изпитвам съмнение че не се трошеха именно щото бяха винаги най-бавните..)
Seagate-а е доста по-добър (от личен опит го твърдя)!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Къде пък го натрупа и кога успя[B)][xx(][^]
<div align="right">оргинално мнение на geniusloki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е па я опит имам[xx(] Просто ми се наложи да сменя един 7200 Самсунг с 7200 WD който както се сещаш работи точно една инсталация[V] и след това сложих 7200 Сеагате[8D] и разликата беше около 7 мин[] (цялата инсталация беше 15 или 17 нещо такова) което като процент е бая по висок![]
<font color="red">Blade™ - ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - СПРИ С ФЛЪЪДА !!!
В случая не става въпрос само за тази тема, а като цяло участието ти във форума.
Ако целта ти е да трупаш постове, да знаеш че тук не е чат и впечателние се рави не с много постове а с малко но компетентни !!!</font id="red">
И ако мислиш, че след като си сменил 3 диска, вече имаш опит, то вярвай ми - лъжеш се !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Къде пък го натрупа и кога успя[B)][xx(][^]
<div align="right">оргинално мнение на geniusloki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е па я опит имам[xx(] Просто ми се наложи да сменя един 7200 Самсунг с 7200 WD който както се сещаш работи точно една инсталация[V] и след това сложих 7200 Сеагате[8D] и разликата беше около 7 мин[] (цялата инсталация беше 15 или 17 нещо такова) което като процент е бая по висок![]
<div align="right">оргинално мнение на Blade™</div id="right">
Ами след като си минал през 3 диска и си ги скапал не знам дали проблема е в диска или предклавиатурното устройство. Т.е. мене вече ми е ясно. Предполагам и на останалите. (осве ако не си някакъв МЕГА МАКСИ КАРЪК...и пак - чаак пъък тоолкова..)[xx(]
AS NQMAM PRETENCII ZA OPIT, NO VSE PAK MOQT TAKAV SO4I 4E MAXTOR SA KATO 4ELI NAI DOBRIQ IZBOR! A ZA SEAGATE .... SKAPAHA MI SE LLI4NO NA MENE 2 NOVI4KI ZA 2 MESECA PARVIQT NA 3-Q DEN SLED KATO GO VZEH...
/ A MOJE I AS DA SAM BIL KARAKA/ ....
<font color="red">МОD. Edit Kayso
Ще те помоля за в бъдеще да пишеш с малки букви и по възможност на кирилица!</font id="red">
Така да бъде! Ще взема Seagate-а . Нищо че питах за WD и Макстор... просто бях останал с впечатлението, че тези два са по-добри...
старите на WD са желязо - за новите не знам, иначе преди време си взех Maxtor 80 с 2 MB cash просто защото бяха единствените 80ки на 7200...[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Така да бъде! Ще взема Seagate-а .
<div align="right">оргинално мнение на afterburner</div id="right">
Това е правилният избор мой човек, Seagate Barracuda 7200.7 RULEZZZZ!!!!! []
колеги - как така стигнахтедо тези наблюдения
за макстор - кво да кажа- нали всички чуха за прословутия проблем с 80ГБ на 1 плоча и затова имаше един куп рециклирани 40 и 20 ки, и затова гарнацията от 36 на всички падна на 12м
какво друго да кажа
и второ - как така всички вие имате дефектни WD - от три години шефа ми ги внася и за 36м имам само един дефектирал и то по моя вина - 4укнах го леко
аз макстор повече не искам да чуя - само той както работи ,изведнъж спираи - оут - захранването му отива на кино - и не се признава гаранцията ( в повечето случаи де )
относно питането по темата- решението си е твое амиго - каквото и да вземеш - няма да сгрешиш .
Ако трябва да споделя и моя опит ( а той често е печален, защото ползвам stripping RAID) най-добри са Sеаgate, след това Maxtor и най-накрая Western Digital. Все пак всичко донякъде е и въпрос на късмет, партида и т.н.