Абе, хора, и аз искам да си купя Плекстора, но тия в Сф са полудели. Искат му $156-157. Дайте някакъв съвет. Как да се сдобия с мечтаното устройство по-изгодно или поне без да ме шокат с ДДС?
Поздрави!
<font color="yellow"></font id="yellow">
Абе, хора, и аз искам да си купя Плекстора, но тия в Сф са полудели. Искат му $156-157. Дайте някакъв съвет. Как да се сдобия с мечтаното устройство по-изгодно или поне без да ме шокат с ДДС?
Поздрави!
<font color="yellow"></font id="yellow">
Ако търсиш упорито ще намериш. Но гледай фирмата да е надеждна, че ако има рекламация на стоката да има пред кого да я направиш.
Абе хора проблема на самсунг е в чипа за управление на мотора на шпиндела. На някой бройки изгара много бързо на други с течение на времето. Имам при мен няколко които чакат схема.
значи 4 DVD , 5 CDRW, 2 DVD combo, освен това имам два CDRW RICOH, 4 CD от компак машини и незнамси колко още подобни неща всичките от които са отвътре Самсунг.
Когато писачката ви почне да не записва 700мб, по добре я разкарайте щото за кратко време заминава. Също ако DVD почне да не чете дисковете до край (СД) или издава тракащ шум от време на време.