Sled edin golqm crash , i zaguba na MB , seprinudih da vzema ECS K7VTA3.
Dali tova dyno si struva - govorq za stabilnost bez overclock
Sled edin golqm crash , i zaguba na MB , seprinudih da vzema ECS K7VTA3.
Dali tova dyno si struva - govorq za stabilnost bez overclock
Ами дънцето е много добро.... че дори и се о/с.... донякъде
Mollov а нещо да кажеш за L7S7A2 маи беше с Сис чип
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by bam-bam
Mollov а нещо да кажеш за L7S7A2 маи беше с Сис чип
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Още не съм го пускал, но скоро []
Имам такова, работи си, ама има проблем с пускане на 166FSB... не знам що така. Пробвах с процесор, който на друго дъно върви на 187FSB без промяна на волтажа (щот K7VTA3 няма настройка за напражението на CPU ( ) и не иска да тръгне на 166.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by PROKOBA
Имам такова, работи си, ама има проблем с пускане на 166FSB... не знам що така. Пробвах с процесор, който на друго дъно върви на 187FSB без промяна на волтажа (щот K7VTA3 няма настройка за напражението на CPU ( ) и не иска да тръгне на 166.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Ти коя версия имаш на VTA3? Щото при мене имаше V5.0 и при нея в BIOS можеш да пипаш както Vcore, така и Vddr... и върви на 166FSB []
V3.0 e мойта версия... ех не съм улучил, ама тогава други нямаше. Ако му флашна другия биос за V5.0 дали ще стане? Не знам какви са разликите...
Mollov да те питам понеже L7S7A2 няма 133/333 и за да пусна памета на 333 трябва да о/к Цпу-то то е 1700+ и като го пусна на 166 и рамта се дига на 333 иначе при 133 на цпу тя е на 266 та въпроса ми е ако остава цпу-то дълго време на 166 има ли някаква опасност нещо да му стане не говоря за 1-2 месеца за тест а за по дълго време
Ами сега ще пускам едно такова за тестове и по-късно ще ти кажа какво да направиш точно []
Иначе ако си с нов 1700+, то той ще е TredB, които нямат проблеми да работят на 166FSB на Default Vcore с читаво охлаждане []
ок чакам да кажеш какво може да се направи по въпроса но пак имам друг проблем пуснах го на 166 и почна да забива сини екрани грешки .... дали е от Рамта некаква PQI ама изглежда като малко прегорела по чиповете иначе му пуснах ПС марк бърн тест и изкара 10 без да забие но като пуснах игра и ....