[] Tova e neshto neveroiatno 50% fira s SW240B egati neshtastieto... vnimavaite sus SAMSUNG NE SKUPETE PARITE KUPETE SI NESHTO KACHESTVENNO!
[] Tova e neshto neveroiatno 50% fira s SW240B egati neshtastieto... vnimavaite sus SAMSUNG NE SKUPETE PARITE KUPETE SI NESHTO KACHESTVENNO!
Ами нещастието те е споходило.От 2 години съм със записвачка SAMSUNG и окъканите дискове са или по моя вина или от кофти софтуер.Не вади генерални изводи от частни случаи.
E sigurno e taka , imal sum 4 TEACa i s tiah firata beshe naistina po moia vina , imam priatel s PLEXTOR i toi dori i po negova vina ne moje da napravi vina.... kakto i da e veche sum si poruchal Plextor 52x32x52 PlexWriter™ Premium....
Имам Samsung в службата и го тормозя по всякакъв начин и си работи отлично. Е имам и Sony, но Samsung си е супер при мен. Понякога се скапва софтуера и той е причина да повредя някой диск, а не хардуера. []
Като говорим за боклуци не си виждал ВТС записвачка ......... [!]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">kakto i da e veche sum si poruchal Plextor 52x32x52 PlexWriter™ Premium....
<div align="right">оргинално мнение на BobyTT</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Wow.Това не е ли малко крайна стъпка.
Изкам да кажа,до колкото знам тоя изтребител струва почти колкото ДВД записвачка.Струва ли си?Да знам,че пише по 1ГБ на 600мб дискове но все пак.....все пак честито
Mersi , positive , znaesh li az se chudih dosta za edin PANASONIC DVD-Multi drive MODEL LSW-9571-CYY, BARE DRIVE za 167$ no ... ne znam , moje bi malko po-natatuka... drazni me niskata skorost na zapisvane na CD-R maximum 24x... tova nateja na kantarcheto...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[] Tova e neshto neveroiatno 50% fira s SW240B egati neshtastieto... vnimavaite sus SAMSUNG NE SKUPETE PARITE KUPETE SI NESHTO KACHESTVENNO!
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
не пиша във форума но го чета редовно и ще критикувам:
Нормално е да пишеш моя компонент хххх е скапан ама писания от рода еди кой си модел е най-големият боклук на света меко казано ме дразнят.Е хубаво ама като знам че става въпрос за нещо от което сме купували и ползваме поне 10 екземпляра които не създават никакви проблеми кой ти дава право да правиш генерални обобщения?
А по точно модератора не е ли редно да обръща внимание на подобни смели твърдения които ми приличат на едни постове преди време "АТИ най-големият буклук" на всеки му ясно че това е прекалено и НЕ Е ВЯРНО.
Колко записвачки Самсунг си ползвал за да казваш това? А занесе ли го за смяна? И защо не пробваш записвачките на Sony , BTC i ACER i MSI i posle da govorim
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[] Tova e neshto neveroiatno 50% fira s SW240B egati neshtastieto... vnimavaite sus SAMSUNG NE SKUPETE PARITE KUPETE SI NESHTO KACHESTVENNO!
не пиша във форума но го чета редовно и ще критикувам:
Нормално е да пишеш моя компонент хххх е скапан ама писания от рода еди кой си модел е най-големият боклук на света меко казано ме дразнят.Е хубаво ама като знам че става въпрос за нещо от което сме купували и ползваме поне 10 екземпляра които не създават никакви проблеми кой ти дава право да правиш генерални обобщения?
А по точно модератора не е ли редно да обръща внимание на подобни смели твърдения които ми приличат на едни постове преди време "АТИ най-големият буклук" на всеки му ясно че това е прекалено и НЕ Е ВЯРНО.
Колко записвачки Самсунг си ползвал за да казваш това? А занесе ли го за смяна? И защо не пробваш записвачките на Sony , BTC i ACER i MSI i posle da govorim
<div align="right">оргинално мнение на vng</div id="right">
Aаааа Sony-то си е идеално аз имам и такова и си бачка перфектно (за сега). Скоро си го купих и обичам да чувам само хубави работи за него .... [:D]
VNG , priemam kritikata ti.. neka bude taka MOIA SAMSUNG CDRW BIE VSICHKI VASHI BOKLUCI MOIA E NIA-GOLEMIA NA SVETA OT BOKLUCITE ... KUPETE SI I VIE DA VIDITE KAKVO E taka stava li?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">VNG , priemam kritikata ti.. neka bude taka MOIA SAMSUNG CDRW BIE VSICHKI VASHI BOKLUCI MOIA E NIA-GOLEMIA NA SVETA OT BOKLUCITE ... KUPETE SI I VIE DA VIDITE KAKVO E taka stava li?
ами купувал съм си доста самсунг
защо не кажеш откъде го взе и дали си пробвал рекламация
точно това ми харесва при тях че ако нещото е минало през официалният им вносител няма никакви проблеми при дефект - освен ако не си вземеш тфт монитор защото за 4 мъртви пиксела не сменят
В началото на годината си взех плекстор който даде над 50% брак и просто беше подменен мирно и тихо . както виждаш и плекстор прави издънки
HAHAHA Slushai vnimatelno , CDRWto doide s "ORIGINALEN" "MARKOV" Computer na Compq
VNG , a za pixelite zavisi na koia marka i koia seria momitori stava vupros , kato biah v Bg mislia che na Sony ili Philips imashe seria koiato idvaha s garancia za vseki pixel... neshto takova beshe... ama zabravih veche , a inache tuka v US , vischki monitori koito dosega sum vidial sa OK bez defektni pixeli...no puk sa kupeni samo ot magazini , a tam prodavat po-skupo... vi za takuv ot internet oshte nishto ne moga da kaja...
Вие почвате да ме притеснявате ... Аз си поръчах външна записвачка Plextor като имам пред вид, че съм направил най-добрия избор. Как така ще дава дефекти 50% ?!?! Нали затова е скъпа, защото е качествена и реномирана марка ? Или пак си чешете езиците.
Abe RuBoy kvo se pritesniavash , ) hahahhaah PLEXTOR e istinata be chovek...
Az toia samsung go imah samo zashtoto mi doide sus coma koito kupih.. a inache imam priatelcheta deto praviat CDta za sale... i sa zapisali ne znam kolko hiliadi ... vsichki polzvat Plextor ne se kosi .. napravil si pravilnia izbor