Аз имам 3 от 1 ТВ вариантите. 2 от тях се ползват ежедневно и вече са на малко над 300 дни работа за около 1,5 календарни години. Също нямам забележки, а и цената им беше без конкуренция по време на покупката им.
Аз имам 3 от 1 ТВ вариантите. 2 от тях се ползват ежедневно и вече са на малко над 300 дни работа за около 1,5 календарни години. Също нямам забележки, а и цената им беше без конкуренция по време на покупката им.
В къщи RAID масива от 2 X 1TB Kingston KC3000 вече две години безпроблемно работи по много часове всеки ден.След всеки ъпдейт на BIOS на дънната платка RAID-а се разпада. Но аз си го изграждам наново.Не е болка за умиране.
Kingston KC3000 е обявено за SSD с най-малко рекламации(1 от 1250) в продажбите на Puget Systems за 2024г.
Puget Systems Most Reliable Hardware of 2024
Western Digital се раздели на 2 компании. Western Digital ще прави само HDD, а Sandisk само SSD, флашки, карти памет.
The Future of HDDs Begins Now
Western Digital Completes Planned Company Separation
Скоро ми умря един 1ТБ XPG S70 Blade дето го бях сложил във външна кутия и ползвах като флашка. Не знам дали заради кутията или от някой телевизор - ползвах я основно за гледане на файлове на тв.
От някъде в бг рециклирани твърди дискове? Спретвам си един комп за truenas, с медия и хоме асистант. А бе мисля да спра расберитата и да вкарам всичко на едно място. Имам няколко 2тв, но ми се ще да кача малко. 10 12 14 тб?
Скоро по групите за продажби на аудио във ФБ вървя обява за различни ХДД, като имаше и големи обеми...