мога ли да премина от ФАТ в НТФС без да си форматирам диска...четох хелпа на Windows XP и там пише че става, но не пише как точно (да му се не види[}])
е ако някой може да ми помогне сега е момента [][:D][]
мога ли да премина от ФАТ в НТФС без да си форматирам диска...четох хелпа на Windows XP и там пише че става, но не пише как точно (да му се не види[}])
е ако някой може да ми помогне сега е момента [][:D][]
мисля че се казваше CONVERT програмката дето е с ХП-то. Иначе за да си нямаш никви грижи - Партишън Меджик
http://setcom.bg/news/forum/topic.as...s=NTFS,convert ето една тема надявам се да ти свърши работа .
Другия начин е контрол панел- админ тоолс- комп мениджмънт-сторидж и от там на татък сам ще се оправиш .
Да бе забравиш после да дефрагментираш че става голяма боза. Иначе проблени с конвертирането няма да имаш. Става много бързо. Аз го бях правил като си инсталирах win и дадох да ми конвертира от фат на нтфс.
M$ DOS Promt --> Convert c:
то ше ти каже че трябва да ребуутнеш за да конвертираш С: защото е курент драив и си готов но да знаеш че не е бързо особено при голям хард!
Ако имаш Partition Magic 8 проблема ти е никакъв. Не знам с какъв процент надежност работи, но досега съм го правил 10-ина пъти и не съм имал проблем
благодаря на всички, направих го с convert e: /FS:NTFS, стана за 5 минути и НЕ си изгубих информацията )))