Има ли някаква орограма с която да се затриват тия гадове бед секторите, защото имам 4КБ от тях на харда си който е махтор40ГБ 5400оборота точния модел не го помня сега.Работи си нормално но ме притесняват да не почнат да се размножават.Пуснах powermax и ми пише че харда ми е ОК дори и на фулл теста и така ако някои знае нещо по вапроса еда пише.
ako pochnat da se razmnojawat daj low level format malko trudno sa namira software-a ama e kym 200K nqkakyw .com file. ako ne namerish za maxtor, probwaj s toq za quantum, ako ne stane sa obadi sha namerim neshto
Не е единствената но е най-добрата и тва не го казвам само аз ,а ниския формат не е натруфен,а в много случай е крайно необходим за да не си хвърлиш харда.На мен тая
програма ми помогна да не изхвърля един Quantum Fireball с адски много гадове,а като му
пренареди пътеките си беше като нов.На мен ми го подариха като свършил ,а аз го продадох
HDDReg е програма, доказала себе си при много изпитания (възстановяване на дискове, отделени за бокулука). Не я подценявайте, особено ако не сте я пробвали. Аз мога със сигурност да твърдя тук, че ГОЛЯМА част от българските фирми, предлагащи възстановяване на развалени дискове я използват! [] На мене ми е възстановила един Quantum 2GB и един Maxtor 20GB - и двата бъкани от bad сектори, като на първият от тях не съм успял и един 100 кб файл да копирам в състоянието, в което ми го подариха. В момента и двата работят ПЕРФЕКТНО и от възстановяването не съм имал нито един лош сектор или какъвто и да е проблем.