проблемът е следния:
2та физически харда са си добре, партишаните по тях са добре - PQ Magic *.* казва че са зле (=> не мога да си `играя` с тях)
хееееееееееееееееееелллллпппп[][
][
][
][
]
проблемът е следния:
2та физически харда са си добре, партишаните по тях са добре - PQ Magic *.* казва че са зле (=> не мога да си `играя` с тях)
хееееееееееееееееееелллллпппп[][
][
][
][
]
Защо не пробваш с някоя друга програма ?
Коя ? Ми незнам.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо не пробваш с някоя друга програма ?
Коя ? Ми незнам.
<div align="right">оргинално мнение на Zygot</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А де! []
И аз незнам []
DriveImage или Norton Ghost koпираш инфото след това формат![]()
Ползвай по-висока версия на PQ Magic, вероятно използваш стара.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ползвай по-висока версия на PQ Magic, вероятно използваш стара.
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[]
ами :
PowerQuest PartitionMagic Pro
Version 7.0 (Build 283) 10.8.2001
PowerQuest PartitionMagic
Version 8.0 (Build 1242) 16.9.2002
с тия двете е така[V]
според http://www.powerquest.com/partitionmagicpro/ имам най-новите => не е от версията[V][V][V]
Все пак да те питам пробва ли с виндоуския диск мениджър ?
cont panel->admin tools->comp management-> disc management
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Все пак да те питам пробва ли с виндоуския диск мениджър ?
cont panel->admin tools->comp management-> disc management
<div align="right">оргинално мнение на Zygot</div id="right">
Според теб това какво може да ми помогне [?][]
Искам да разделя някой партишън <u>без</u> да губя инфото[V]
PQ Magic и под дос и с неговите реск. дискети - все същото - "bad" [][
][
]