Резултати от 1 до 5 от общо 5
Like Tree1Одобрявам
  • 1 Post By Rakeem

Помощ за избор на охранителни камери

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2023

Помощ за избор на охранителни камери

Здравейте,

Имам нужда от помощ при избора на охранителни камери.

Камерите ще се използват в подземен гараж, който е слабо осветен. Има захранване на 240V. В идеалния случай, предпочитам камерите да бъдат Wi-Fi и да предлагат възможност за съхранение на записи в облак (има ли такова животно?)

Свързаността в гаража не е много добра, но предполагам, че може да се използва екстендър от моя апартамент за подобрение на сигнала (тук спекулирам).

Ще се радвам да чуя вашите предложения и идеи, тъй като нямам почти никакви познания с камерите.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Отговор: Помощ за избор на охранителни камери

Камерите са ти най-малкия проблем, всяка една камера за 50лв. от алито ще ти върши работа, имам такава и работи чудесно и в пълен мрак на инфра светлина, че дори и движение засича и се върти сама.
    Първо се увери, че можеш да закараш нет до мястото на камерата.
    Тоест купи го тоя екстендър и виж дали ще хванеш нет на телефона, щото аз съм малко скептичен, ако не си на първия етаж над гаража или поне в близост.
    Gena_bs одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2023

и друго нещо - повечето от евтините камери са пълен шит - не можеш да разпознаеш лице ако се наложи , та ако има откъде да видиш реално видео от камери би ти било полезно за целите ти

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

https://www.robicam.bg/product/waterproof2/
    E такава е моята, едно към едно като характеристики, вижда се чудесно и в тъмно, и в светло, до 2м и бръчките ще ти преброя.

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2023

Благодаря и на двамата. Ще се свържа с А1 да видим дали можем да направим една отбивка долу за по-добър нет, и да идва от моя абонамент, така да се каже.

А иначе, не е важно да се виждат лицата, цялото разстояние е 7-8 метра. При маневриране ме удариха, и въпреки, че сме 6 коли, никой не си признава Това е идеята на камерите.

Благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 6
    Последно: 07-05-23, 12:51
  2. Охранителни камери за вход
    От camera във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 7
    Последно: 12-03-19, 20:48
  3. Отговори: 8
    Последно: 07-06-11, 15:43
  4. съвети за избор между няколко камери
    От jojobix във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 1
    Последно: 22-08-09, 21:57
  5. Отговори: 0
    Последно: 20-07-06, 16:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе