Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 17 от общо 17
Like Tree1Одобрявам

Компютъра ми от три дена все "спира" не дава картина/сигнал?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Отговор: Компютъра ми от три дена все "спира" не дава картина/сигнал?

Както писах още в първият си пост, нямам никакви технически познания или по-точно кое какво е в компа и за какво служи в него!!! Компа в събота и неделя в рамките на 6ч не дава картина и звук/сигнал към Philips pus 8818. На обед в 13.30 на белот 4 и в 19... нищо. Снощи го оставих в 2.00 и днес в 8.. пак нищо!!! Престраших се да го отворя. Пълно табу! Е видях как изглежда видео карта в нета, има си я. Плочки с рам памет, SSD памет, която ми върнаха след поставяне на нова! Ето снимки отвътре и отзад отвън!

Докато работя с него проблем няма! Свързах по указаната схема саундбара Rumb@ta но няма ни картина ни звук. Както си е свързан отделно си има звук през него и от ТВ и от EON. При пускане на ТВ изписва че звукът е пренасочен през системата и в редки случаи, този пренасочен звук го няма. Спирам, пускам пак и се връща. Багодаря на Всички отговорили от сърце!!! Аз едва ли ще се оправя с проблема, но се надявам темата с отговорите да помогне на други по запознати от мен да се оправят, ако имат такъв проблем. Ще го водя на доктор. Или дано иска да дойде у нас, да го види в положение когато работи уж, но не дава сигнал!!!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Отговор: Компютъра ми от три дена все "спира" не дава картина/сигнал?

Доктора днес каза че може да е от всичко и не може да стои и да чака за за да види от какво е проблема! Ще чакам да спре напълно за да видим от какво е! Голяма грешка че съм го държал все включен и е голям късмет че е изкарал толкова години! А преди него 4 лап топа по 3 години, пак бяха нон стоп заради сийдване в Замунда! Сега работи добре и ще го спирам но не всеки ден вече.Проблемът може да е от захранването и видео картата както пишете и Вие тук. А просто заради това натоварване заради постоянната му работа! Четох и статия че е профилактика за компа да се изключва един път седмично, както и заспиването! Дано да нямам повече този проблем. С и да има ще купувам ново, щом трябва!
    Този пост е редактиран от skaiuokar; 23-09-25 в 21:39.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. SONY KDL-32WD757 Недостъпно "Режим картина"
    От stefan_p във форум Sony телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 14-05-21, 10:33
  2. 42LE5500 "няма сигнал" и не намира канали
    От TATI във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 20-09-15, 16:43
  3. Отговори: 2
    Последно: 27-05-14, 23:07
  4. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  5. "Метро" спира продажбите на частни лица
    От Eddie във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 27-11-06, 18:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе