Както писах още в първият си пост, нямам никакви технически познания или по-точно кое какво е в компа и за какво служи в него!!! Компа в събота и неделя в рамките на 6ч не дава картина и звук/сигнал към Philips pus 8818. На обед в 13.30 на белот 4 и в 19... нищо. Снощи го оставих в 2.00 и днес в 8.. пак нищо!!! Престраших се да го отворя. Пълно табу! Е видях как изглежда видео карта в нета, има си я. Плочки с рам памет, SSD памет, която ми върнаха след поставяне на нова! Ето снимки отвътре и отзад отвън!
Докато работя с него проблем няма! Свързах по указаната схема саундбара Rumb@ta но няма ни картина ни звук. Както си е свързан отделно си има звук през него и от ТВ и от EON. При пускане на ТВ изписва че звукът е пренасочен през системата и в редки случаи, този пренасочен звук го няма. Спирам, пускам пак и се връща. Багодаря на Всички отговорили от сърце!!! Аз едва ли ще се оправя с проблема, но се надявам темата с отговорите да помогне на други по запознати от мен да се оправят, ако имат такъв проблем. Ще го водя на доктор. Или дано иска да дойде у нас, да го види в положение когато работи уж, но не дава сигнал!!!