Колони за компа до 300$ .Дайте си идеите.
Creative MegaWorks THX 6.1 650, мисля, че трябва да са някъде около тази цена.
Призрака защо не вземеш един усилвател (6канален ) и за останалите пари да си купиш сравнително яки колонки Jamo E470 100W 170W (пикова мощност) с идеята да ъпгреидваш .
Колонките вервай ми не са лоши(а бе на мен ми харесаха много ,ама няма с какво да сравнявам ) .
Не знам как са цените на усилвателите , но повече от 300 лв няма да са ,а колонките 1брой е 13х лв. от метро или технополис .
За начало си вземи 2х Jamo E470 + усилвател смятам че 300$ ще ти стигнат ,а след това добавяй по 2 Джамота .
Абе хора с тоя усилвател и тия колони не ми харесва работата.Ако искам да си взиамам такива сте си взема един свестни JBL ки.Харесал съм си този Logitech.
Призрак,аз съм с по малкият модел 4.1ТНХ 400W и да ти кажа звука е феноменален . не се чуди пич цената е добра дори за америка... зимай ги
Мерси за съвета сега чакам братовчед ми от Германия да каже колко пари са там ,защото доставката от Ebay e 100$ !
Ами те колконите са бая тежички да ти кажа пич , на мен ми взеха 20$ за доставка , при положение че в повечето случай при покупка на нещо над 50$ ми е бесплатна доставката а колоните наистина имат уникален звук!