Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 19

ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    941
    #1

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    не знам дали ви се е слу4вало някой диск да не може да се 4ете след като е бил про4итан не ведъж ?!?! сиди ром устройството нито го 4ете нито може да се копира /естествено/ ! това предимно се полу4ава когато диска е от най евтините и е пе4ен на висока скорост ! вие забелязалили сте нещо такова или проблема ми е в едно сони 210е ??? /обикоовенно и други устройства не могат да го 4етат /

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    220
    #2

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    на мен ми се е случвало. запис на висока скорост на пиклив носител и после го върти като луд цд-р-а ама нищо. така ми изгоряха дисковете на Кръстника[]. но не е само от носителите а и от писачката - те бяха писани на супер калпав модел на сони - 195е. shit happens

  4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #3

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    Случва се също и когато диска е понадраскан след дълга употреба (а това става, когато не се съхранява правилно и особено ако е от по-евтините модели, както правилно си забелязал).

  5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    1,440
    #4

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    И на мен ми се е случвало същото и то не с чак толкова калпави дискове. Странното е, че когато го пусна от записвачката си чете без проблем, докато CD roma само се опитва да върти, но нищо не отваря.

  6. Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    220
    #5

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    записвачките са с по-силен лазер и затова ти се чете от нея. а като не се чете и от записвачки значи спасение няма

  7. Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    941
    #6

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">записвачките са с по-силен лазер и затова ти се чете от нея. а като не се чете и от записвачки значи спасение няма



    <div align="right">оргинално мнение на KingRex</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">какво имаш в предвид като казваш 4е спасение няма... кво да си купувам други дискове или нова писа4ка ....???

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    856
    #7

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    Ми наблегни на по-марковите носители като за начало []

  10. Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    941
    #8

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ми наблегни на по-марковите носители като за начало []



    <div align="right">оргинално мнение на MetalMilitia</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">това определено върши работа ! дори и по евтините дискове се 4етат около 1лв имам в предвид !

  11. Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    220
    #9

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    ами да, като начало по-добри носители.

    принципно по-лесно се усеща кога лазера сдава багажа като почне да бози МЕТАЛАЗО дискове като на Вербатим, понеже при тях покритието е по-сериозно. както и съответно при надраскани дискове които преди това е четяло. но така като гледам при теб проблема е предимно от носителите, просто някои записвачки не се разбират с определени носители особено при високи скорости.

    аз от евтините - под лев които са съм доволен от Мултидиск. имат по-качествено покритие от повечето на тази цена, макар че има и ментета[]

  12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    1,440
    #10

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    Според мен ако човек има възможност може да се вземе 1 шпиндел дискове Verbatim от Метро на промоция и цената ти излиза доста под 1 лев - 35 лева за 50 диска.

  13. Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    941
    #11

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    май проблема няма да излезе от носителите ...(((( в4ера пекох един филм на TDK RW 4.80лв струва диска първи запис на 4 скорост !!!!!!! ами какво да ви кажа .... от диска на харда се копира 5 мин поне и освен това от сидито филма не мойе да се гледа нормално наси4а като за световно ......... може ли писа4ката а е зацапана до такава степен ??? вие на колко време ги по4иствате ????

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    220
    #12

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    Съни, тези Вербатими от Метро не са от най-качествените, предполагам разбираш какво искам да кажа. Просто Вербатим такъв какъвто трябва под лев за диск няма, справка сайта на производителя.

    Колев, пробвай различни носители. просто има несъвместимости м/у записвачката и носителите май. това че е ТДК не значи че става. А иначе ако си писал над 500 диска може би е време за почистване макар че точна бройка няма за тези неща.

  16. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #13

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    KingRex, то по света има много по-добри неща, но за БГ просто не съм срещал по-добро от Verbatim. И то точно тези, за които пише Sunny.

    По начина по който разсъждаваш може някой да се заблуди. Има ненормалници, които продават същите дискове за повече от лев. Това не ги прави по-добри, нали?

  17. Member
    Тук е от
    Apr 2001
    Мнения
    220
    #14

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    Е разбира се че нямах това предвид, но... Все пак ако е Вербатим да е МеталАзо. Цената разбира се че не е сигнал за качество, но пък ниската цена на нещо което следва да не е евтино не е нормална. А тези Вербатим от Метро дето са сички цветове на дъгата, писал съм само около 10тина от тях така че нямам големи впечатления(не са се скапвали). Но в никакъв случай не са онзи Вербатим който си е с доживотна гаранция. Навсякъде има ментета (нямам предвид точно тези Вербатими). Личното ми мнение за Метро се изчерпва с факта че те продават Елит на тонове. Толкова.

  18. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    856
    #15

    ПРОБЛЕМ С ДИСКОВЕ /CD/

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">май проблема няма да излезе от носителите ...(((( в4ера пекох един филм на TDK RW 4.80лв струва диска първи запис на 4 скорост !!!!!!! ами какво да ви кажа .... от диска на харда се копира 5 мин поне и освен това от сидито филма не мойе да се гледа нормално наси4а като за световно ......... може ли писа4ката а е зацапана до такава степен ??? вие на колко време ги по4иствате ????



    <div align="right">оргинално мнение на mxkolev</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    От опита си с RW-дискове( на 4х и 8х записвачки TEAC) имам впечатлението че тези дискове по-принцип се четат по-бавно от гореспоменатите записвачки. При по-бързи TEAC-oве мисля че не е точно така, и все пак четенето става по-бавно в сравнение с обикновенни дискове. Така че мисля че проблема ти не е в записвачката.

    А, освен това по-пронцип 4-скоростните RW дискове май винаги се четат бавно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Отговори: 2
    Последно: 22-07-14, 14:08
  2. Запис на дискове-проблем при възпроизвеждането
    От zdraveniak във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 25-11-10, 20:38
  3. Проблем с Double Layer дискове
    От Svetlio70 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 22-12-07, 10:17
  4. Отговори: 10
    Последно: 13-04-05, 21:59
  5. Странен проблем с NEC NR-7900а и някой CDR дискове
    От ISB във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 02-06-03, 20:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе