Здравеите
Вапроса ми е някои ползвал ли е такава мишка и какви са му впечатленията аз лично играя и ме интересува да ли е добра за игри и ме интересува каква е цената в BG.[?]
Здравеите
Вапроса ми е някои ползвал ли е такава мишка и какви са му впечатленията аз лично играя и ме интересува да ли е добра за игри и ме интересува каква е цената в BG.[?]
Foxman, да ти кажа няма много-голяма разлика между моя Лоджитек В69, МХ 300 или МХ 700! по скъпите мишки ги водят че са по точни, т.е. за едно мърдане ако моята минава примерно 5 мм, то с МХ 700 можеш и 1 мм. да мърдаш, но това е направено за дизайнери тем подобни хора които се занимават с компютърна графика. НО, цената и е доста солена в БГ, в D&G във Варна се продава за "скромната" сума от 78,30 $ без ДДС, а като ти сложат и ДДС стават над 90 $!!!!! На вън от БГ тази мишка е с цена 55-60$!!! Така че, послушай ми съвета и не се набутвай. Аз лично от една година ползвам Лоджитек Б69 Оптикал, и съм много доволен от нея, а да не споменавам, че и аз съм геймър и тази мишка сигурно е минала хиляди колометри метраж по падчето[].
Това не е точно така...МХ700....тежка,бъгава,трошлива,хаби батериите като ламя,определено не става за игри[:D]
Инфо:разликта е оптиката,дори и в механиката между 300,500 и 700 е просто козметична,МХ енджина на всичките е еднакъв,така че не се заблъждаваите че е нещо супер добро
Аз би избрал 500 модела,няма разлика с 300,просто чудесно пасва на ръката ми...е,то аз и съм си го избрал де[:D]
Foxman, http://www.dandg-bg.com/cgi-bin/data?81&02&902481 има ги всички модели на Лоджитек, които се продават у нас заедно с цените и снимка на модела!!! Точно МХ 500 е 45,8$ без ДДС, а с ДДС става 55$. Както ти казах и по горе, дай 16-17$ за един черен В68 или 67 и си гледай пашалъка. Поне ако я строшиш няма да те е яд че си наринал една баля с мангизи в тази мишка, а тя вземе да издаде багажа или в момент на гняв да я строшиш, както аз съм правил с 2-а предгодни Джениуса[:D].
Вземи си MX 310 или друг модел от МХ серията. Много по добри са от останалите мишки. Особено ако работиш на по висока разделителна способност веднага ще забележиш разликата между МХ и друга мишка.
Един приятел се варна от Англия с PC,и го продаде обаче без мишката а тя е тази за която става вапрос и ми я дава за 30$ а е ползвал само 2 месеца в англия за това питах а и работя от 2 дни с нея само не сам я платил още и просто
питах информативно за мнения.Иначе аз сам доволен от нея и смятам да я задаржа а и цената е добра като се има в предвид колко е нова в Reset ми казаха 165лв с ДДС.
За какво ще давате грешни пари? Я погледнете този плъх:
http://www.a4tech.com/en/product2.as...D=5&MNO=RP-680
http://www.ixbt.com/peripheral/a4tech-rp680.shtml
В момента съм с такава мишка и мога да кажа само едно - уникална е за цената си!!! А тя е 27$ без ДДС от Вали!!!
Мога да кажа че е точно копие на MX700,
и че наистина за тия пари е супер но аз предпочитам за тия пари МХ700,аз за толкова го взеь иначе сам сигорен че щях да взема тази с която си и ти А4 правят яки мишоци,
старата ми е А4 и е с 4 ботона и 2 скрола и работи без отказно вече 3год.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Наистина МХ700 за 30$ е перфектно попадение!!! [^]
<div align="right">Originally posted by Rockwell*-*08/01/2004*:* 23:00:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
съгласен съм, но за игри не става!
За игри мишката е твърдо mx300! Тя е изборът на геймъра ( на всички големи състезания вкл WCG е най-предпочитана)
Все пак да не забравяме и че с нея Здравко ”Sk.Insomniа” Георгиев стана първия български световен шампион по Warcraft III.
Eстествено има и други марки и модели, но от достъпните тази е изключително добра. Цената и е около 70 лева.
...при цената която ти предлагат за 700, въпреки, че е малко тежка за игри си я вземи - заслужава си!