Търся малко помощ за работата си с принтер Panasonic KX-P 2130.Купих го за да печатам основно на готови форми (3 химизирани екземпляра).Получава се обаче така,че на втория и третия екземпляр печатът е много блед.На първия всичко е ОК.Работя с Win2kPro SP4,оригинален драйвер за Win2k от Panasonic.Пробвах на същите бланки,които при мен излизат бледи,на същия принтер на колега - няма проблем,печата се и всичко си личи(на втория и третия екземпляр).Сравних настройките между неговия и моя принтер(и под DOS със фирмената програма за настройки Setup.exe и настройките на драйвера) - бяха еднакви,но при мен не се получава.Стигна се дотам,че рекламирах и смених принтера,но ефект - никакъв.Единствената разлика между мен и колегата е,че той работи с Win98,а аз,както написах по-горе - с Win2k.Прабвал съм с различни настройки на драйвера - и със Draft и със LQ и какво ли не още,същото съм го правил и със споменатата програма за настройки,но...нищо.
Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен,просто се изчерпах[]
Забравих да напиша,че съм пробвал с превключвателя за страниците(т.е. за gap),най-добри резултати се получават при позиция 3,но въпреки това е много бледо на страници 2 и 3.