Здрасти на всички! Много як форум, браво!
Имам въпросче. Спрял сам се на следните три монитора:
1. Viewsonic P225
2. Mitsubishi Plus 230SB
3. Sony E540
Цената им е горе-долу еднаква - около 600$
Кой според вас е най-добрият?
Здрасти на всички! Много як форум, браво!
Имам въпросче. Спрял сам се на следните три монитора:
1. Viewsonic P225
2. Mitsubishi Plus 230SB
3. Sony E540
Цената им е горе-долу еднаква - около 600$
Кой според вас е най-добрият?
Значи аз съм фен на Mitsubushi, щото нямат онези две дразнещи хоризонтални черти на маската на кинескопа, а и електроника в някой случай е по-здрава.[Yeah!] Нямам лични наблюдения върху мониторите, на които си се спрял, но така като ги гледам си избрал все "про" серия така, че няма какво повече да коментирам.[]
Благодаря за отговора.
"нямат онези две дразнещи хоризонтални черти"
За мониторите на Mitsubishi с апертурна решетка ли говориш? Защото при тези със засенчваща маска независимо от марката и модела "черти" няма. Тези черти са нишките които държат решетката - тях ги има само при мониторите с апертурна решетка.. До сега не сам виждал такъв тип монитор без "черти" и ако наистина при Митсубиши ги няма това ще е изборът!
kiko_di -Mitsubushi си имат двете хоризонтални черти (които те дразнят ) даже при монитор с такъв диагонал сигурно ще са три .
Genko3D -първо звънни в офисите на вирмите вносители и се осведоми кои монитор го имат в наличност .
И трите марки са доказани ,но аз лично залагам на Мицобишито и Вюсоника . Най-важното е да ги видиш на место и да си прецениш. Тествайки си естествено (Нокия монитор тест за мен е най-добрата тестваща програма) .
Виж тези два линка дали те устройват :
http://hardwarebg.com/forum/showthre...highlight=G520
http://hardwarebg.com/forum/showthre...highlight=G520
Мерси за инфо-то Zygot
Проблемът е че вюсоник-а трябва да се поръча, за да го видя..
Ще трябва да помисля още
Чао засега.
Именно за тях става въпрос, Veiwsonic-a съм сигурен е не на 100%, че е със SONY тръба, така че би трабвало да ги има, SONY-то не го коментирам отдавна не съм виждал нещо свясно на нашия пазар.[!]Наистина пробвай да ги тестваш ако можеш и трите модела.
Я! и мене темата силно ме заинтересува! доколкото знам, DIAMONDTRON технологията на мицубиши е закупен лиценз на тринитрона, така че при това положение жиците за простиране ще и ги има... че може и 3 да са. според мен при една и съща цена най-престижната марка предлага най-слабия вариант ааа каква видеокарта ще използваш? отдавна ме тревожи подозрението, че на повечето видеоизходът ще размаже картинката при 1600x1200@85...
"според мен при една и съща цена най-престижната марка предлага най-слабия вариант"
Да така е. При това характеристиките (поне на хартия) на P225 и на Plus230SB са доста по-добри от Е540
"каква видеокарта ще използваш? отдавна ме тревожи подозрението, че на повечето видеоизходът ще размаже картинката при 1600x1200@85..."
Не и с Quadro FX1100, надявам се
Но мисля че размазването "идва" от монитора, а не от видеокартата..