Оставете малко тея логически задачи.. макар че се съмнявам тези дето играят в ония раздел да влизат в този ама айде..
порция смях!
Оставете малко тея логически задачи.. макар че се съмнявам тези дето играят в ония раздел да влизат в този ама айде..
порция смях!
Влизат, влизааат!
Само, че не казваш това личната ти колекция от "успехи" ли е?[:D]
само сваляш от стената и слагаш според играта [:D]
Ааааа опазил бог да е моята стена аз имам съвсем скромен успех в това начинание... само една SaphireX800Pro VIVO съм батисал досега...
Иначе ме изненада факта че някой от логистите влезна ама Лупос е стара риба виж другите ги няма(очаквам някой да им каже да се мернат)
Е те тва е то манията[8)]
Давам три левчета веднага за броики с фанове[:P]
еййй, такъв тапет мога да спретна и в нас с дъна и хардове... [:D]
И в центъра на всичко... бутилка джони [:D] WOW
Ами на мен ми харесва това червеното на петия ред отгоре и втората колона отдясно. Също и синичкото над него. Много са techno. И са шаренки. И с тях на бюрото ще мязам на хакер сигурно. Или на стената?
А, и това правоъгълното с пешеходеца на етикета - просветлява ума и помага при решаване на логически задачи [:P] И в тази връзка - някой ще познае ли някоя от закачените карти? Дайте доказателство с линк към картинка [8D]. Освен ако BobyTT не е против подобно израждане на темата в (логическа) задача... [:P]
Мога да се опитам да позная бутилката [:P]
Струва ми се, че тя е основното гориво в изграждането на такава маниашка история []
Това всъщност какво е? Нещо серозно? Някакъв сервиз, дистрибуторски склад или просто някаква гавра?
Съмнявам се някой просто да си е "изгорил" картите и да ги е накачулил по стената... А хоби - събиране на изгорели видеокарти....
Доко, не се хаби. Дай с дъната и хардовете ще направим някаква експозиция. Нещо по - така... Статуя. Примерно на тематика - Доко модерира форума Или Доко пие бира - което си е доста реалистично
Знайш, аз съм човек на изкуството, ще се справим )))
малиии имаше няква тема за маслен радиатор и газова пе4ка да му дадем алтернатива на 4овека ))))) представяте ли си ако ба4ка си4ките заедно малиии ще е сауна в стаята много лед ще трабва за уискито !
хехе,бобка,добър скрийн,дума да не става!
Къде е снимано това?Във стор някакър или е ентусиастко?
А на тези които разводняват хубавата тема:момчета,почва наистина да ми писва,нямате ли си дъра-бъра?
В обедната почивка ше ти снимам моето отношение към марковите щайги
Mitak тва е снимка от xtreamsystems форума но е направена от някви руснаци при тест на 68 карти ли несхто такова.... марковите щайги сравнени с компютър направен от мен или мои познати за еднакви пари може единственно да ми диша прахта ...