Скоро, скороПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
За залмана му намерих болче, имам двама агенти със същия кулър и ми дадоха болт, че и подложка ми дадоха по готина![]()
Скоро, скороПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
За залмана му намерих болче, имам двама агенти със същия кулър и ми дадоха болт, че и подложка ми дадоха по готина![]()
VanDan, проца, дъното, рама и охладителя 850 лева.
Я кажи какви температури ти държи професора с това охлаждане?
Аз направо съм възхитен от него.
При мене са 25-27 градуса (3000+ Venice), като стайната ми беше 24.
Съжалявам, че се бавя с резултатите, но дъното ми се ебава и ще го сменям сега. По принцип ЦПУто стигна стабилно 320 шина и може и още. картинки по нататък
Дъното ми явно се прецака нещо, не заради клока, щото и преди това ги забелязох тези неща. 0.5 Волта от волтажа на паметта ми се губятВместо реално на 2.7 тя е вървяла на 2.2 волта, което си е доста стресиращо и се чудя въобще как е карала така
както и да е, другата седмица ше има картинки![]()
Вчера получих новата си конфигурация: [Operton 144] [MB Asus A8N-E] [Video Asus Extreme X800 256MB VIVO] [RAM 2x512MB Kingston Dual channel PC3200]. Опитах се да го клокна процесора но на повече от 2300Мхз не се пали* . А да не говорим че над 2100 неможе да издаржи теста на 3дмарк2001. Рамта на 2,5-3-3-6 1Т на 2,65в. Бихте ли ми казали кое на колко да пусна за да го подкарам по нагоре. Интересува ме и как мога да клокна видеото?
Вдигни волтажа на процесора с 0.1 волта.Първоначално публикувано от kobra
Пусни рама на 2.7 волта и всичко да е Auto и By SPD !
Направи системата стабилна и после ще ти кажа и за видеото![]()
Направих както ми каза и сега компа е стабилен. Процесора на Auto работеше на 1.4в и аз го дигнах на 1.5в всичко друго е на Auto. Рамта я пуснах на 2.7в и другото е на Auto. CPU-Z сега показва 9x201.5 което ми се струва много слабо за тези оптерони.
Ами направи го от БИОС да е на 9*250 бре. Ако пак е стабилен минаваш на 9*260 и така докато почне да забива. Връщаш с 5-10 Мхз на зад и си готовПървоначално публикувано от kobra
![]()
Няма 6-5 при теб,директно от 200 скачаш на 250Първоначално публикувано от Кайсо
![]()
![]()
![]()
E как бре, по принцип и двете бройки дето ни изпрати Моллов от София залепиха на 300 одма. Значи на 250 нема се излгаме сяПървоначално публикувано от G_R_U
![]()