Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ммммм, за Intel има една "блага" програмка , казва се TAT , та ако знаеш тя как кара ядрата да греят .......не е истина.
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Ммммм, за Intel има една "блага" програмка , казва се TAT , та ако знаеш тя как кара ядрата да греят .......не е истина.
S&M - универсална печка за АМД и Интел след съответните настройки
ТАТ - само за Интел
Поставих Cooler Master Hiper TX охлаждане и температурите паднаха драстично , ТАТ не вдига повече от 62 градуса на ядро(с боксовият стигаше 78 на ядро ) а Оrtos товари до 50 градуса. За момента стигнах до 3150 MHz.
Горе-долу това ще му е максимума. Нагоре е доста по-трудно. 3600 е почти мисия невъзможна с този процесор.
Ама това си ми е напълно достатъчно По-бърз е от старият ми Атлон 64 4400+ @ 3 GHz, по-съвместим съм вече със операционните системи различни от Windows (което ми беше основната болка). Като цяло съм много доволен от ъпгрейда.
Някъв ме беше изместил... за малко
http://www.ripping.org/database.php?cpuid=414
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=285428
Ихааааа, на 1.7 волта ? С какво го хладиш тоя процесор ?
все за 1 шот е издържал без течен азотПървоначално публикувано от stenly
Със скапания 7700Cu, ама е грехота да не се възползвам от това прекрасно времеПървоначално публикувано от stenly
То и повече щях да му пусна ама дъното до +0.35
Хахахахахаха , верно времето е страхотно за клок. В къщи като спра климатика и компютъра половин час по-късно вече си е изключил всичките вентилатори по дъното и процесора ми замръзва на 18 градуса
Моя комп диркетно сам си излиза на терасата
Да позабърша малко темата от прахта. Утре ще боря едно Core2Quad9550. Ако успея да го стабилизирам около 4 гигахерца, което не е невъзможно на моето дъно, мисля ,че това ще ми е бъдещият ъпгрейд преди да паднат цените на HD5850/70 и ще си реша проблемите за следващата година. I7 е праклено скъпо удоволствие , а i5 според това което гледах из ревютата не е много по-бързо от 9550, така, че разумният избор е да се смени процесор и мъъничко да се клокне заради спорта
9550 също не е $50, но си прав, че е последната стъпка преди ценовите безумия нагоре....
аз няма да съм в града утре, така че ще чакам отзиви като се прибера
FearMе, повярвай ми , не искаш отзиви ! Ще се ядосваш!
кво стана с тоя клок сега?
Излезе ли нещо свястно? Дай някакви тестове, ако имаш възможност.