[/quote]
Ако па ми кажеш UT2003 , кое от следните неща не натоварва : процесор , памет , видео карта , чипсет (то се подразбира) .
[/quote]
To tova che v task menagera pokazva 100% ne znachi che procesora e naistina 100% natovaren, a pametta se natovarva izkliuchitelno trudno - imam vpredvid s aktiven, ama mnogo aktiven obmen na danni s igri - te se zarejdat i osnovnata deinost e chetene, triabva neshto deto da pishe v neia !
Eddie - stiga s toia PasmarkTest - technite programi sa darveta, a i sam go probval - i kakto kazah ne mi haresa i ne mi varshi rabota - OTNOSNO 100-te procenta natovarvane - vijdali li ste kvo pokazva task menagera ako polzvate niakoi programi za softuerno ohlajdane - 100%, vapreki che procesora realno habi da rechem 10000 cikala prez tva vreme za rabota, t.e. realni 0-1%
Za test na pametta stava ednovremenno defragmentirane na diska v kombinacia s testova programa - defr. pishe v pametta, posle smiata, chete ot neia i slaga na diska, no pak ne se natovarva cialata...
Za UT ne sam siguren, no go puskah na 9.5x204
A tam dori sandrata mi uvisva - bez da sam i opusnal test.. - taka che mai ne stava, nali ?