Niakoi ima li opit na kolko moje da se izpurji Duron 800 s duno Gigabyte 7ZM K133
no da raboti stabilno shtoto mi triabva za komputuren klub a tam hlapetata sa razrushiteli.
Niakoi ima li opit na kolko moje da se izpurji Duron 800 s duno Gigabyte 7ZM K133
no da raboti stabilno shtoto mi triabva za komputuren klub a tam hlapetata sa razrushiteli.
Ами с това дъно може да се очаква към 112FSB - 112x8 = към 900MHz, които с готин цуулер ще са екстра...
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
ако ще си говорим за теоретични предположения аз лично бих предположил нещо от рода на 9*110
С тая разлика, че това нещо няма управление на напрежението...
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
стига бе! на мен такова дъно не ми е минавало през ръцете, а и не съм се интересувал, защото като че ли много не се продава тук. наистина ли няма промяна на напрежението ?! ако е така, наистина няма да е стабилно на друг множител
Ще бъде стабилно ако му сложиш съответния процесор - напр. ако му сложиш 1000MHz T-bird ще си бачка на 10x, но само на толкова...
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
е да де, имах впредвид процесора на Ivan. айде сега, няма нужда, мисля че съм доказал, че не падам от луната :Р