Колко градуса е нормалната температура на работа при DURON 950 ?
Нормално ли е 48-50 градуса?
Колко градуса е нормалната температура на работа при DURON 950 ?
Нормално ли е 48-50 градуса?
При стайна 22-24 48-50 е нормално.
Ако стайната е 30,то на процесора ще е по-вискоа,стига да не си със някой вентилатор звяр
Az sum s Duron na 900 , obache ne mi e qsno s koi software razbirate
temperaturata ??
Зависи от чипа за мониторинг на температурата.Ako e VIA може да използваш VIA Hardware monitor. Последната версия е 2.05.
Moia Duron e 800@918. Clocknal sam go ei taka ot niamane kakvo da pravia ;o) Iskam da kaja 4e niakoga 6te go naduia o6te malko, sas vse voltaji i t.n. Ta misalta mi e 4e v momenta sas tia 118 MHz vpove4e, si raboti mom4eto na 53°C i to stabilno... V staiata e okolo 30°C, no ne sam ia meril to4no. Tuka triabva da kaja sa6to, 4e i kutiata mi e otvorena. Tova sa6to si vliae. Ina4e coolera mi e nai obiknoven, struva6t 10$.
моя е 800 и работи на 32-33. при @ на 1050 и интензивно натоварване (q3 или нещо от рода) вдига на около 47-48. абсолютнияt макс, който постигнах беше 51. аз следя инфото от дъното, а не напр с motherboard monitor. е, докато изляза и restart пада темпа, но аз най-вярвам на дъното си (abit kt7a). а иначе вента е spire ball - нищо особено: $7-8.
Moq e Duron750@860 i raboti na maximalno 40gradysa.Stainata temperatura e 30gradysa.Ventilatora obiknoven Acorp ot 10$.
Imam Duron 800~1100mhz i darji na 1.95v max natovarvane 51 gradusa.Izpolzvam Titan D5td+termopasta kam nego.Sa6to temperaturata mnogo zavisi ot qdroto(kak prilepq kam ventilatora).Druga razlika v qdrata nqma.
Abe nqkoi moje li da mi dade info kak da si otklyu4a mnojitela na DURON-a(750) i dynoto mi(DFI AK74EC) dali moje da go clockne 4rez mnojitelq, 6toto e mnogo nestabilno kogato go klokvam 4rez 6inata
AK74-EC не поддържа функцията за промяна на множителя.....
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Abe nqkoi moje li da mi dade info kak da si otklyu4a mnojitela na DURON-a(750) i dynoto mi(DFI AK74EC) dali moje da go clockne 4rez mnojitelq, 6toto e mnogo nestabilno kogato go klokvam 4rez 6inata
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Незна дали въобще с това дъно DFI AK74EC може да става дума за овърклок , защото максималната стабилност при него е 112Mhz ,а пък 7.5х112=840.И ще имаш и допълнителни проблеми(казвам го от изстрадан опит с DFI AK74SC).