Значи интересува ма как да стане например на 2.2GHz.Конфигурацията ми е:P4 1.7Ghz 256mb DDR 266Hz 80GB Baracuda4/7200. GeForce MX440 128mb DDR TV tuner Pixel View CD-RW Acer 32x10x40
Значи интересува ма как да стане например на 2.2GHz.Конфигурацията ми е:P4 1.7Ghz 256mb DDR 266Hz 80GB Baracuda4/7200. GeForce MX440 128mb DDR TV tuner Pixel View CD-RW Acer 32x10x40
Дъното е на BioStar u8...нещо си,не знам точно.
Дъното е на BioStar u8...нещо си,не знам точно,с три слота DDR 4-5 PCI, AGP и два по-малки не ги знам за кво са
Ами така с тия обеснения няма да стане,наи лесниа начин е да го пуснеш на 133Mhz.
Незнам оба1е подържа ли го това твоито дъно .Което и ти незнаеш кво е[8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by jax
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Това е Willematte ядрото, много си смел да искаш 2.2GHz..... ако въобще стане ще е с много зор, Vcore и охлаждане..... и знания.... за Vcore и знания мисля да липсват....
Дъното ми е BIOSTAR U8588, Chipset VIA P4X266/A Front Side Bus Speed 4x100MHz (400MHz data rate),speed 2x133MHz<font color="red"></font id="red">
Аз постигнах 1900МНz стабилно РС без специално охлаждане.Мисля че 2.2 дори и специално охлаждане е малко рисковано а може да забавиш РСто отколкото да го забързаш[].Аз се спрах на надеждните 1,8МНz с рам клокната на 424МНz.
Не бъди максималист.[8D]
Ок,но кажи как да го овърклокна процесора и рама(това не ми е ясно).Пробвах от Биоса, но нещо не се получи...
предполагам,но не ми се рискува с моето PC...
Ти по-добре да беше вземал от новите Celeron 2.0А виж к'во прави той
http://www.setcom.bg/news/forum_lite...?TOPIC_ID=6246
http://lachezar.hit.bg/
Братле вдигаш шината на процесора от биоса май твоя е на 100 и го тураш на 110 (а ако е 133-143) ама внимавай че така дигаш и честотата на паметта . В краина сметка може да не ти се стартира РС то но има оправия резетваш биоса от джъмпера или махаш батерията за 30 сек. и почваш от начало . И така си играеш с шината и рамта докат не фанеш оптимума (според мен е 1.9).За овърклок си требе убаво дъно и процесор кат тоя по горе дет сам писал.
@GAZAR dneska ne6to me grize ot vatre.Vlizam v edna tema"vij ko prai novia cel 2.0A"vlizam v dr tema "zemi si novia cel 2.0A vij ko stava"i nakraia mi pisna sled kato vidiah 4e i tuka pak si napisal sa6toto.Zakakvo triabva da se fuka6 4e si si zel nekav mijav celeron.Kvo kato se clockva.Ti znae6 li toia P1.7 4e sigorno 6te go otveee tvoia celeron.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by hack4o
@GAZAR dneska ne6to me grize ot vatre.Vlizam v edna tema"vij ko prai novia cel 2.0A"vlizam v dr tema "zemi si novia cel 2.0A vij ko stava"i nakraia mi pisna sled kato vidiah 4e i tuka pak si napisal sa6toto.Zakakvo triabva da se fuka6 4e si si zel nekav mijav celeron.Kvo kato se clockva.Ti znae6 li toia P1.7 4e sigorno 6te go otveee tvoia celeron.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
... abe ako tragne da pravi Divx-cheta na 3 GHz shte mu dishame nie prahta - ama samo tam maj [][][]
>