pls pomognete. Iskam da overclock-na moia Duron 750. Niakoi znae li do kolko izdyrja i na kakvo Vcore. Sys standartno ohlajdane i s dopylnitelno??
pls pomognete. Iskam da overclock-na moia Duron 750. Niakoi znae li do kolko izdyrja i na kakvo Vcore. Sys standartno ohlajdane i s dopylnitelno??
za toia procesor 850 - 900 e mnogo
1.8 - 1.85 s gOOOlqm ventilator
933MHz е максимума на 1.8v, може да опиташ и на 950MHz. Какво ти е дъното?
mda - i az sam s takav - machenie. Danoto mi e Soltek 75KAV - za poveche ot 900 na taia jega ne si pomisliai. NA 1.85 i s goliam ventilator - jay e prav
10x za pomoshta. Dynoto mi e DFI AK74. Dali 6te e dostaty4no da sloja dopylnitelen wentilator na kutiqta ili triabwa i o6te edin na radiatora? btw zasega temperaturata ne e nadwi6awala 49 gradusa. do kolko e bezopasno, a i kak da go testwam - s my4enie s igri ili s CPU Stability? 10x again
Kyv oc na DFI AK74??!!!?!?!?
Toj ne smenja mnojitelja,naj-mnogo 105FSB da vdene koeto e 800Mhz.Na default voltage.
PS - Redovete nadolu sa za Miroslav...
Shto za tapa ideia - otkade-nakade triabva chovekat da znae moje li da smeni mnojitelia na danoto si ili ne?
Zatova e foruma - pita i niakoi, v sluchaia ti mu otgovariash. Vse pak, postarai se sledvashtia pat da ne obijdash horata, v tova chislo i sebe si ili prosto ne postvai!