Zdraweite!
Naskoro si zakupih MSI K7T i Duron 600 MHz.
Moje li niakoi da mi kaje kak tochno da si go overclockna?
Ili pone da mi dade link kam statia opiswashta waprosa.
Zdraweite!
Naskoro si zakupih MSI K7T i Duron 600 MHz.
Moje li niakoi da mi kaje kak tochno da si go overclockna?
Ili pone da mi dade link kam statia opiswashta waprosa.
peters, ако си го написал правилно и това е първото дъно на msi - sorry, ама то няма смяна на множителя. остава ти само шината, а оттам голяма кирия няма - пак по вина на дъното. а иначе @ се прави като съединиш L1 мостчетата - нищо повече.
аааа, и един хубав вентилатор )))))))
E,не са само Л1 мостчетата,освен ако не си оптимист или ударен късметлия да клокнеш процесора без повишаване на напрежението...
Абе тия 600 са най-яките....
Пробвах около 15 процесора от 700 до 800MHz default и се оказа , че моя 600 дава най-много...
Ако докопам 600/31 седмица ще го побъркам - дават най-много...
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
dpetrov, естествено. говорих за грубото вмешателство иначе волтажа си е ясен - като започне да залепва или да не пали, ще се сети и за волтажа )
Трябва да кажа,че Моллов е напълно прав..600 са най яки,и тия от 35,38 седмица ги бива май
Zdraweite!
Sled wnimatelno razglejdane na bin falja na bios-a uspiah da otkria che ima stringowe za smiana na mnojitela no w bios te ne se wizualizirat!
Niakoi da ima informacia po waprosa?
vish cega ne sum mnogo 4at na tia nechta v bios'te no moga da ti kacha edno. Vles vuv stranichata na tvoeto duno i ako moche istegli ot tam nechto novo za tvoq bios. Togava trqbva da stane!!!
DPetrov трябва да кажа ,че тия 600 не са най-яките....
... ами 650-ките между 31 и 35 седмица... какъвто е и моя 1.1G Duron....
PEACE for you my brothers!
Моллов,за теб знаеме:-)Ти и Дурон от 1-ва седмица пак ще пуснеш на 1.1Г!
Сериозно:можеш ли да намериш ТБърд1000(100 шина),който да се пуска поне на 1250?
Za kakvo ti e na 200DDR?!?
Pri polozenie, 4e 266DDR sa po-eftini?!?
Ina4e v momenta kato gledam 1000MHz/200DDR sa AXIA -> 1.33G, dori i da iska 1.85V...