имам един 1800+ Т-бред JIXHB и се чудя с какво охлаждане да му взема все още не съм го клокол много за тва се чудя какво ще ми свърши наи добра работа за тва чудовиште ? Дайте някоя наистина заслужаваща си оферта???
имам един 1800+ Т-бред JIXHB и се чудя с какво охлаждане да му взема все още не съм го клокол много за тва се чудя какво ще ми свърши наи добра работа за тва чудовиште ? Дайте някоя наистина заслужаваща си оферта???
Ами Volcano серията в SUNNY са доста добри, също така чувам добри думи и за Spire FalconRock II.....
Все пак CUD725 и CU5TB също не са лоши...
Spire FalconRock II e много добър тих вентилатор, но CUD725 и CU5TB са по добри заклокване както и са доста шумни.
Аз съм с CoolerMaster XDream HAC-V81 и съм много доволен. Има си регулиране на оборите на перката и на 3500рпм е много тих. Беше 12$ в Ресет когато го купувах.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Spire FalconRock II e много добър тих вентилатор, но CUD725 и CU5TB са по добри заклокване както и са доста шумни.
<div align="right">оргинално мнение на Julian</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е , при мен Spire-а беше по-добре от CUD-725CA дори и с нормалната си перка и по-зле да беше неможе да се сравни по шум с Evercool-a , а като му се сложи по-бърза перка и разликата става голяма .
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз съм с CoolerMaster XDream HAC-V81 и съм много доволен. Има си регулиране на оборите на перката и на 3500рпм е много тих. Беше 12$ в Ресет когато го купувах.
<div align="right">оргинално мнение на dexxa</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[offtopic]
Що така крадеш аватари бре? Това е на xts аватарчето от доста време [:D]