Звука на аудио системата на Опел Астра 2007 е гола вода. Говоря за чисто нов автомобил.
Звука на аудио системата на Опел Астра 2007 е гола вода. Говоря за чисто нов автомобил.
5 години търкалях астра 97-ма година и фабричния звук беше повече от добър. Вектрата е сравнително висок клас кола и не можеш да ни убедиш, че звука и е кофти. По-добре потърси специалист
От 2007ма съм чувал Корса и Зафира и звука е супер, аз карам Корса от 2000та и също звука е страхотен.
е аз наистина явно незнам как е музиката в моята кола явно тук най много да ме убедите че на кола на 4 години говорителите са и заминали ок както и да ще се оправяме
и все пак доволно за едни е едно а за други е друго това ми беше мисълта бе хора всеки с вкуса си за баща ми доволно значи да има една пищялка на таблото и е перфектно
Само се качете за сравнение в един Форд фокус или друг по нов модел който е оригинално с музика на Сони и тогава пак пишете че е хубава музиката ми
аз карам Мондео с премиум системата на Сони ,нямам забележки към нея наистина са се постарали от Форд .. но не мисля че от Опел ще сложат някаква кофти музика ..
Колега, а защо не си вземеш някой мп3 ресивър и да си го ползваш. За 100 евро вземаш с изход за баса, усб вход, аукс вход и четящ мп3 било от усб-то или от диск + едно адаптерче да ти бачкат бутоните на волана и си готов. Според мен е по-добър избор отколкото да мъчиш фабричния плеър който няма усб и мисля, че не чете и мп3-ки. А относно за 100-те евро, да вземеш кола за мин. няколко хилки и после да даваме гооолемите 100 евро и то да магерим ориг. уредбичка вмесно нов ресивър + адаптер за бутоните, без да се обиждаш е меко казано смешно.
Ами проблема се реши и за по малко от 100 евро колкото и смешно да звучи а все пак аз не съм извадил 10 000 евро и да си я платя кеш колата но няма значение просто се купи един адаптер хай- лоу адаптер за около 15 евро и още толкова за кабели и готово
начи не съм изчел цялата тема, само на места.
Колегите имат право на две места:
-По добро от оригиналните говорители няма. Хората са си го изчислили, по начало, което ще му е най доброто не колата. При запален двигател, с отворени джамове, в движение, без движение...
- Форд наистина правят една от най добрите аудио системи. В момента съм с фиеста 2012 платиниум х, като лична и тренд, като служебна. звукът е изключителен и при двете гами. Кофтито е, че тъй, като днес всичко е пластмасово и се клипсира, тъпите пищялки, над дръжките, за отваряне на вратите, правят така, че при силен звук глупостите наслагани, по джобовете на вратите вибрират.
Нямам специални наблюдения над Опел (освен ръждата, но това е друг въпрос ), но не вярвам, все пак да не са се постарали и те при аудио системата.
Не знам, как се каните, да вадите звук от предусилвател, ако няма предвиден изход, за целта. Ако е от място, дето вече е заето, то по добре не.
Ами като се прибера до БГ може да пием по едно кафе и да видиш колко е изчислена музиката а иначе няма какво да се каним той звука си се извади и то доста добре ако сменя и усилвателя и суббуфера с по скъпи ще стане перфектно но аз както казах нямам такива амбиции
@blue222
еми да не си купуваш фиат бе. Кой те кара на сила?
какъв фиат бе колега !
еми точно фиат бе колега. Ти знаеш ли какво точно караш а?
Фанта, ако е дизелова е с Исузу мотор, ако е бензинова има огромен шанс да е с фиатски мотор
а така брачед. Ама и в двата варианта със шаси, окачване, спирачки и още няколко глупости на Фиат. Аудио системата предполагам иде от Шевролет.
те ,и дизелите ако е комън рейл са си на фиат