и повече кислород, защото така наречената миризма е от анаеробни процеси, като тези в червата и мипизмата на п...
и повече кислород, защото така наречената миризма е от анаеробни процеси, като тези в червата и мипизмата на п...
Няма друг уред в помещението,който да получава повече кислород от климатика!
Може да се повторя с някои колеги но съм съгласен че миризмата е от влагата образувала се по питата която е добре да се "разкара" преди да се спре климата, тоест да се изсуши питата. От 8 години винаги преди да изключа който и да е от двата Хаера в апартамента ми при режим охлаждане го оставям да върти на празен ход около 15 мин, самото дистанционно с един бутон включва режим само вентилатор, ако излизам задавам с таймера 30 мин, при което никога не съм забелязвал неприятна миризма. За разлика от същата клима в офиса която колегите спират без този ход и там определено винаги при включване на следващият ден се усеща много неприятна миризма.
Някои от климатиците софтуерно им е зададено вентилатора да върти известно време след спиране, като пример Осаката на село.
За тези които нямат лесен достъп до режим вентилатор бутвам градусите нагоре и ефекта е същият. После с таймера или бутона OFF.