Здравейте,
можете ли да ми препоръчате фирма за климатици за София? Ще ми трябват около 6 климатика, хиперинверторни.
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате фирма за климатици за София? Ще ми трябват около 6 климатика, хиперинверторни.
Хиперинверторни климатици не съществуват. Има инверторни и конвенционални климатици.
Типично по нашенски някакъв излъган човечец си търси ХИПЕР климатик, но ХИПЕР е марка вафли, а не дефиниция за климатици.
Аз типично по нашенски правя забележка на глупостите, които са му наговорили или е прочел.
Има производител обозначил гамата си машини от високия клас HyperInvertor. Значи съществува? А какво се крие под това понятие е друга бира.
Този пост е редактиран от Mega; 19-08-14 в 21:35.
Щом Самсунг нямат хипер значи не съществува според AC_From_Hell
Ако някой съм обидил моля да бъда извинен, но мисля, че идеята на форумите не да се правим на мъже, а взаимопомощ и най-вече за мнения от потребители, какъвто е настоящия.
Без да имам нещо общо с продажба, монтаж, дистрибуция и пр. на климатици, ще спомена е ползвам климатик, на който пише Хипер инвертор.
Кой какво му казали и дали съществува такъв вид климатик намирам, че е извън темата и най-вече нуждата на питащият.
Със здраве и успех в продажбите.
Съществува като рекламен трик, а не като някакво понятие от инженерния свят. Ако мелко е въпросния производител то тяхното беше hyper-heating inverter, което е нещо съвсем различно и напълно субективно.
Все съм чувал глупости, ама това с хиперинвертора е неземна тъпотия.
Нещо не съм се справил с абонирането и не съм видял отговорите ви. Благодаря за които, но мисля, че се отклоняваме от темата. Да припомня върпроса е
ПС. Ще пиша на Mega.можете ли да ми препоръчате фирма за климатици за София
По важното е да напишеш какви марки, респ. модели климатици си взел и в какви условия ги експлоатираш, както и напролет как си презимувал с тях.
Milena Vod, запознайте се с правилат на форума и отново може да пишете в него.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 20-08-15 в 18:56.
Вие явно със самото си регистриране не си търсихте климатик, ами правите безкрайни реклами на новия сайт на биттел?